ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.Su Perisi' Alıntı:Anlatsam masal olur derler yaama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum
Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)
![]()
*layla' Alıntı:Aslında ben bu siteye bir yakınımın arayıcılıyla buldum.İyi ki bulmuşum!
*layla' Alıntı:ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.Su Perisi' Alıntı:Anlatsam masal olur derler yaama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum
Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)
![]()
GÜLBANU38' Alıntı:babamın tavsiyesiyle buldum![]()
Teşekkür ederiz bizde umarım daimi olursunuzda okuduklarınızdan hepimiz faydalanma fırsatı buluruzUNKAPANI' Alıntı:Kişisel gelişim ve insan psikolojisi üzerine kitap okumayı çok seviyorum bi anlamda hayatı kitaplarla öğreniyor insan son 1 yıldır internettende faydalanmaya başladım ve arama motorunda kişisel gelişim siteleri yazdım sitemizi buldumVe tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
hahaha çok iyi di ama o değil :kahkaha :kahkahaSu Perisi' Alıntı:Yinemi o arkadaş ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.