ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.Su Perisi' Alıntı:Anlatsam masal olur derler ya ama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)
seni burada görmek güzel layla,umarım senin için faydalı olur,keyifli paylaşımlar*layla' Alıntı:Aslında ben bu siteye bir yakınımın arayıcılıyla buldum.İyi ki bulmuşum!
Neyi gördün anlayamadım!*layla' Alıntı:ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.Su Perisi' Alıntı:Anlatsam masal olur derler ya ama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)
;DGÜLBANU38' Alıntı:babamın tavsiyesiyle buldum
Teşekkür ederiz bizde umarım daimi olursunuzda okuduklarınızdan hepimiz faydalanma fırsatı buluruzUNKAPANI' Alıntı:Kişisel gelişim ve insan psikolojisi üzerine kitap okumayı çok seviyorum bi anlamda hayatı kitaplarla öğreniyor insan son 1 yıldır internettende faydalanmaya başladım ve arama motorunda kişisel gelişim siteleri yazdım sitemizi buldum Ve tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
hahaha çok iyi di ama o değil :kahkaha :kahkahaSu Perisi' Alıntı:Yinemi o arkadaş ;D