Sitemizi nereden buldunuz?

Su Perisi' Alıntı:
Anlatsam masal olur derler ya:) ama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum:) Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)  :D
ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.

siteyi google.com aracılığı ile buldum. kısaca hikayesinide anlatmak istiyorum.

akşam 6 gibi her zaman ki gibi işten çıkıp evime gelmiştim. eve girerken komşularımızdan biri bilgisayarında problem olduğunu ve bakıp bakamayacağımı sordu, eve girip vakit kaybetmeden birşeyler atıştırdım ve üzerimi değişip annemide yanıma alarak (bu gibi durumlarda tek gitmek hoşuma gitmiyor, annem onlarla sohbet ederken bende işimi hallediyorum :)) komşuya gittik. bilgisayarla işim bittiğinde yanlarına gittim ve sohbetlerine katıldım. Lise çağlarında bir kızları, ortaokul çağlarında da bir erkek çocukları var. Erkek çocuk oldukça içine kapanık bir yapısı var ve anneleri bu duruma çok üzüldüğünden bahsetti. Bende psikologlardan profesyonel destek alabileceklerini söyledim fakat maddi imkanları çok iyi olmadığı için yakın zamanda götüremeyeceğini söyledi. Bende isterseniz ben internetten kişisel gelişimle ilgili yazılar bulur size getiririm en azından bu gibi gelişme çağındaki erkek çocuklarla nasıl bir iletişim kurulabileceğini okursunuz dedim. Eve geldiğimde de hemen google.com da kişisel gelişimle ilgili makaleler arıyordum ki kendimi bu siteye üye olurken buldum :) 

*layla' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Anlatsam masal olur derler ya:) ama şimdi anlatamam,pc başında değilim gelip gidiyorum:) Sonra genişçe anlatacagım.. aramızda kalsın ( ajanlık için gelmiştim buraya)  :D
ben de gördüm.Ama neyse,bu konu aramızda sır olur!Kimseye söylemem.Bu konu hakkında ağzım fermuarlı.

Neyi gördün anlayamadım!
Ayrıca iki kişinin bildigi sır degildir ve sırrım çokdan açıkladım (:

Kişisel gelişim ve insan psikolojisi üzerine kitap okumayı çok seviyorum bi anlamda hayatı kitaplarla öğreniyor insan son 1 yıldır internettende faydalanmaya başladım ve arama motorunda kişisel gelişim siteleri yazdım sitemizi buldum :) Ve tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum

UNKAPANI' Alıntı:
Kişisel gelişim ve insan psikolojisi üzerine kitap okumayı çok seviyorum bi anlamda hayatı kitaplarla öğreniyor insan son 1 yıldır internettende faydalanmaya başladım ve arama motorunda kişisel gelişim siteleri yazdım sitemizi buldum :) Ve tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
Teşekkür ederiz bizde umarım daimi olursunuzda okuduklarınızdan hepimiz faydalanma fırsatı buluruz :)

Seninde  baya yararlı arkadaşların varmış    ;D

Ne demişler,ev alma arkadaş al  :P 8)

Geri