şişşştttt !...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
re-Member' Alıntı:
::)   ;D

bilmem kendi aralarında uyuma taklidi yapıp oyun oynuyolar  :D  evet belki de oyunun ismi öyledir  :D  ::)

(:
ben buradan şunu anlarım korkularınız yavaş yavaş terkedemediğiniz oyunlarınıza dönüştü :)
yalansa yalan deyin
beeeua0.gif

kabeka' Alıntı:
re-Member' Alıntı:
::)   ;D

bilmem kendi aralarında uyuma taklidi yapıp oyun oynuyolar  :D  evet belki de oyunun ismi öyledir  :D  ::)

(:
ben buradan şunu anlarım korkularınız yavaş yavaş terkedemediğiniz oyunlarınıza dönüştü :)
yalansa yalan deyin
beeeua0.gif

::)  ama kuşlardan korkmuyorum..(:  onların kendi içlerinde oynadığı gerçek nitelikte oyunlar....  :D

::)

anaaaaaaaaaaa  vallaha hepsi  özelikle şu kafası arkaya düşen çok şeker,çok tatlı,kaymak,tereyağı ve bütün kahvaltılık çeşitleri  :)

Sessizce geri çıkayım..çok tatlı uyuyorlar,şimdi seveceğim derken uyandırabilirim:)

ZATEN BU MASUMİYETİ Bİ ÇOCUKLARDA BİDE  HAYVANLARDA GÖREK MÜMKÜN İNSANLAR AYRI Bİ CİNS

hanedeyim' Alıntı:
ZATEN BU MASUMİYETİ Bİ ÇOCUKLARDA BİDE  HAYVANLARDA GÖREK MÜMKÜN İNSANLAR AYRI Bİ CİNS

Ne garip... :) Çocukları "insan" olarak kabul etmiyoruz!
Bu ifadeye o kadar çok yerde rastlıyorum ki, bu kez sormadan edemedim?
Çocuklar masumdur, çünkü onlar henüz büyüyüp bencilleşmedikleri için "insan" sıfatına geçememişlerdir!
Bence masum saydığımız çocuklarda aslında o kadar bencil ve benmerkezcidirler ki, sadece kendi istekleri olsun isterler, çünkü henüz başkalarının hakları olduğunun farkında değildirdirler.
Buna "masumca istekler" olarak bakılabilir elbette ama 1 aylık çocukların bile eğitilebileceği savını iddia eden biri olarak bana pek masumca gelmiyor bu durum.

Geri