sıra dışı hediye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
evet arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor. ( bu tarz özel günlere karşı birisi  olduğumu belirterek )  sevgilime, eşime ne hediye alsam diye kara kara düşünen   :P beylere ben bir güzellik yapayım dedim  :)  uzun araştırmalar sonucunda   :P ilginç ve bir o kadarda zarif bir hediye buldum .   :o

i3142_perle.jpg

bence çok orjinal bir fikir böyle bir hediye beni çok şaşırtırdı uğraşmış bulmuş getirmiş çok mutlu olurdum  ;)

sehla' Alıntı:
evet arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor. ( bu tarz özel günlere karşı birisi  olduğumu belirterek )  sevgilime, eşime ne hediye alsam diye kara kara düşünen   :P beylere ben bir güzellik yapayım dedim  :)  uzun araştırmalar sonucunda   :P ilginç ve bir o kadarda zarif bir hediye buldum .   :o

Sıradışı olmuş.
Bence çok hoş...

hediye çok ucuz olmalı bence
niye paramı hediyeye harcıyayım canım
maliyet hediyelerde her zaman sıfıra yakın olmalı
ne bileyim mesela
isportadan küçük bir toka  :) ;D

alparslan' Alıntı:
hediye çok ucuz olmalı bence
niye paramı hediyeye harcıyayım canım
maliyet hediyelerde her zaman sıfıra yakın olmalı
ne bileyim mesela
isportadan küçük bir toka  :) ;D
çok cimrisin ;)

el emeği göz nuru bu olsa gerek  :D

ama özell günlerde tüketime teşvik eden hediyeleşmeyi hiç anlayamam...sonuçta birbirini seven insanlar için her gün sevgililer günüdür..bunu bi güne sıkıştırarak hediyeyle kutlamak hiç hoş değil bnce.  :-\ ..ve bu diğer özell günler için de geçerli(anneler günü,babalar günü...vs..vs...)  :-X

sizi düşünüp alındığı için her hediye güzeldir :-\
güzel bir hediyede  lakin bir taş parçası için bir canlıyı öldürsem pekte mutlu olmazdım
lakin o arkadaş yapmacık plastik bir şeyse o zaman şık bir hediye :)
saol :)

İnsanlara önemli olduklarını hissettirmek için hediye birebirdir...

Ama bu kadar zahmete de ne gerek var :)

re-Member' Alıntı:
el emeği göz nuru bu olsa gerek  :D

ama özell günlerde tüketime teşvik eden hediyeleşmeyi hiç anlayamam...sonuçta birbirini seven insanlar için her gün sevgililer günüdür..bunu bi güne sıkıştırarak hediyeyle kutlamak hiç hoş değil bnce.  :-\ ..ve bu diğer özell günler için de geçerli(anneler günü,babalar günü...vs..vs...)   :-X

sana katılıyorum canım insanın sevdiği bir kişiye hediye alması için özel gün olmasına gerek yok. misal bir gül o günlerde 3-4 misline satılıyor. bence insanları sömürmek değil de ne ama bu devran böyle gelmiş ne yapalım herkes özgür  ;)
ama hediye gerçekten emek verilerek yapılmış ve özenle hazırlanmış gerçekten sıra dışı

bence bayanlar bunu beğenmez
bennim ilk tercihim yomoş, ayıcık türü filan olur
BUNLARINI HOŞUNA GİİTİĞİNE İNANIYORUM  ;)

ibrahimcaca' Alıntı:
bence bayanlar bunu beğenmez
bennim ilk tercihim yomoş, ayıcık türü filan olur
BUNLARINI HOŞUNA GİİTİĞİNE İNANIYORUM   ;)

::) doğru düşünüyosun...bnce de sevimli oyuncaklar falan daha çok beğenilir...

:D

Geri