crt' Alıntı:Arkadaşım -dostum demişsem eğer, iyi günümde sadece güzel olanla değerlendirip sevmesin beni...
Günün birinde yanılmışsam eğer boş sözlerle destek olmasın doğruyu öğretsin bana ..
Karanlıktan çekip çıkartsın umudum,ışığım olsun isterim.
SinemArkadaşlığa dostluğa dair güzel bir paylaşımdı..
Teşekkürler
Başımız sıkıştığında,canımız sıkıldığında hep kitaplara başvururuz acaba onların dili olsa bizi kabul ederler miydi?
Teşekkür ederimsuheda:)' Alıntı:Başımız sıkıştığında,canımız sıkıldığında hep kitaplara başvururuz acaba onların dili olsa bizi kabul ederler miydi?
Bu cümle güzeldi.
Şayet,bu yazı bir denemeyse benzetmelerle süslemelisin diye düşünüyorum![]()
Rica ederimasukaki' Alıntı:Çok güzel bir yere değindin. Ne olursa olsun hayat senin hayatın herkes farklı şeylerden zevk alır sende kendi yaptıklarından zevk almalısın. Teşekkürler.
Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğu olmanın grurunu taşıdım hep.sinos' Alıntı:Öğret-enler
asukaki' Alıntı:İlk okul şimdiki deyimiyle ilköğretim veya daha öncesi anaokulu ve aile okulu çok çok önemlidir bireyin ilerdeki hayatına direk etki eden olaylar. Psikolojisinin şekillemeye başladığı dönemler.Teşekkürler sinos
crt' Alıntı:Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğu olmanın grurunu taşıdım hep.sinos' Alıntı:Öğret-enler
Güzel bir konuyu kaleme almışsın.oldukça samimi ve içinden geldiği gibi yazmışsın..
Teşekkürler canım

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.