sınav kaygısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan içtnlik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tavsıyelerınız ıçın ve ii dıleklerınız için tesekkurler bunu cok denedım ama olmuyor heyecanlanmak kişinin elinde degıl benım  beynımde bıtırmem gerekır ama bem beynımdekı duşuncelerden kendımı alamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum

içtnlik' Alıntı:
tavsıyelerınız ıçın ve ii dıleklerınız için tesekkurler bunu cok denedım ama olmuyor heyecanlanmak kişinin elinde degıl benım  beynımde bıtırmem gerekır ama bem beynımdekı duşuncelerden kendımı alamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum

Sizi anlıyorum ama öncelikle "ne yapacağımı bilmiyorum" demekten vazgeçmelisiniz.  :)

sınav kaygısı olan arkadasım eskiden ben de sınav kaygısı yaşayan çok insandan biriydim ama bu kygımı yenebildim sana şu şekilde yardımcı olabilrim sınava girmeden önce kendini çok fazla sınav yap yanlışlarını anla asla çözdügün testleri kontrolsüz bırakma :) her seferinde öss ye ya da yazılıya gitriyormuş gibi hisset görüceksin yararlı olacak (tabiki yararlı olacagına inanırsan )..
ben de sınav kaygısı yok demiştim ya ama şu var belki sende de vardır (umarım yoktur) mesela sınavdan çıktım ilk çıktıgımda 90 bekliyorsam ertesi gün 85 oluyor 1 hafta sonra 70 yane gitikçe azalıyor bu da oldukça kötü
tavsiyen varsa bekliorum :D

haklı olabılırsın tabı kı de bunu hiç düşünmemiştım.denerım tesekkurler tavsıyen için :)

herşey kendinde bitiyor.biliyorum engellemeyi sende istiyorsundur fakat bişeyler eksik geliyor değil mi .tek yapman gereken verimli çalışmak ve tevekkül etmek

sevgili içtenlik yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.Çünkü sen bunları yaşarken bizzat yanında oluyorum. :)  Kendine GÜVEN ve başaracağına inan.Unutma çok çalışman başarıllı olacağın anlamına gelmez.Önemi olan verimli çalışmaktır.Başarabilirsin.Sana hayatındaki tüm sınavlarda başarılar diliyorum ve başaracağına da inanıyorum  canım arkadaşım        :opucuk

Geri