Topo 10 desem de az gelir Başlık en etkilendiğiniz film diye tekil kullanılmış olsada: mesajlardan da gördüğüm kadarıyla En çok etkisinde kaldığınız film(ler) Diye devam etmiş benim liste biraz uzundur,sıkmadan sizi en en ennnnn etkisinde kaldıklarımı sıralayabilirim... 1...Aşkın gücü 1 numaram 2...Akıl oyunları 3...şeytanın avukatı 4...Özel bir kadın 5...Yeşil yol 6...Onurlu bir adam 8...Kimlik 9...Pacch adms 10...Guguk kuşu 11...Mor yıllar 12...Gizli pencere 13...Omuz omuza 14...Jüri 15...Erkekler ağlamaz 16...Milyon dolarlık bebek 17...korku filminden Halka 18...Ölümle yaşam arasında 19...Şimdi yada asla 20...Asla yabancıalrla oynama ve otostopcu 21...Terminal 22...Mesajınız var 23...göl evi 24...içimdeki yabancı 25..Ekim düşü
Komedi filmlerinden Sıkıysa yakala,Clıck,Anlat bakalım,Maskeli beşler,Babasının kızı... ;D
Türk filmlerinden Beyaz melek,Mustafa hakkında her şey,Hacivat ve karagözZincir bozan.,Beynelminel..
Animasyonsuz olumu hiç Charlinin çikolata fakrikası,Robotlar,kayıp balık nemo...
Cesur Yürek Titanic Forrest Gump Son Samuray Tutku Sleepers Sessiz Tepe Joe Black Geçen yaz ne yaptığını biliyorum Son Durak Kimlik Testere 1-2-3-4 Babam ve Oğlum İlk Aşk Son Osmanlı
Yengeç Sepeti, izlediğim en anlamlı Türk Filmlerinden birisidir. Sadri Alışık'ın son filmi, Oktay Kaynarca ve Mehmet Aslantuğ'un belki de ilk filmleri. Konusu harikaydı ve çok usta oyuncularla desteklenince çok etkileyici bir çalışma çıkmış.
Benim her gördüğüm filmden acaip etkilenme, hatta çıktıktan sonra uzunca bir süre kendimi o filmin artisti gibi hissetmek gibi garip bir... adına ne derler bilemiyorum ama galiba paranoyak bir durumum vardı ve uzunca bir süre sinemaya ara vermiştim, film bittikten sonra normal yaşamıma geri dönme süresince saçma hareketler yaptığım için. Belki paylaşmışımdır, ara vermeden önce son izlediğim filmde sevdiği insan hapse düşen Türkan Şoray moduna girdiğimden, sinemadan çıkışta taksi şöförüne "Sağmalcılar Cezaevine!" sözlerimden sonra, üstelik ağlayarak... kızlarım tarafından sinema bana yasaklandı!
Neyse bu duygularımı yenmeme yardımcı olarak, yeniden sinema günlerine beni döndüren kişiye sonsuz teşekkür ederken... beni gerçekten en çok etkileyen film Kanlı Elmas oldu.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.