Şimdi Dubaide olmak vardı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

senarist081

60673254jg7ri1.jpg

31029266xq6ad7.jpg

10832165fh5su3.jpg

44287962zk4zl3.jpg

46514688iq5hw9.jpg

93785733ct3hv7.jpg

Palmiye şeklinde suni bir ada yaratılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bir çok ünlü bu evlerden almış.
Teşekkürler... :)

Tamamen yapay her şey,adamlar trilyorlarca para harcadılar..Petrol,altın,elmas fazlaca olunca tabi ortaya da böyle müthiş manzaralar çıkıyor..

Adayı bile yanlış hatırlamıyorsam yapay olarak yarattılar.. Kum taşıyıp gemilerle istenilen bölgelere döktüler.. Teşekkürler resimler için..

Senarist senin tatile çıkma zamanın gelmiş galiba :)
Paylaştığın konulara bakınca oldukça açık görünüyor bu  :baliktayim

Evet galiba doğru söylüyorsun,bu yaz en azından Dubai olmasa da bir Marmarise gitmeyi düşünüyorum.İki senedir doğru düzgün bir yere gidemedim,hayatımız iyice monotonlaştı valla  :)

senarist081' Alıntı:
Tamamen yapay her şey,adamlar trilyorlarca para harcadılar..Petrol,altın,elmas fazlaca olunca tabi ortaya da böyle müthiş manzaralar çıkıyor..
Benim bildiğim;
Ülkenin bitmeye yüz tutan petrol kaynakları nedeniyle, yeni gelir kaynağı arayışına yönelik yapılan bir çalışmadır.
Gelirini turizmden elde etmek için mevcut sahil şeridinin yetersizliği üzerine yeni ve cazip sahiller için böyle bir ada yaptırılmış.

resimlerde bile çok güzel gözüküyor..dünyanın en lüks otelleri de orda..gidip görmek lazım  :P  :)
(:

senarist081' Alıntı:

Evet, çok yapay?
Görüntüler beni etkilemedi açıkcası:(

bir tusunamiye bakar bu olay  :D
sonra bakın hele ne sahil kalıyor ne evler
gerçi bizde tuzla cevizli kartal sahilini doldurduk ama  :-\

Geri