Şiirlerle Bir Ömrün Hikayesi..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Şiirlerle Bir Ömrün Hikayesi.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 222,550 kez görüntülenmiş, 386 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Şiirlerle Bir Ömrün Hikayesi..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BEYAZ KAZAK
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

'1 Ekim Dünya Çocuk Günü'
İnsanlığın mutluluğu, dünyamızın güzelleşmesi, çocukların korunması, iyi yetişmesine bağlıdır...
Barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak...
Dünya Çocuk Günü çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını, ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini amaçlar...
Kutlu olsun çocuklarımıza..
Kim çocuklarına sahip çıkmıyor ve kim onları çaresizliğe,sefalete terkediyorsa kınıyorum alayınızı.!

http://www.facebook.com/photo.php?v=113029955455005

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gurur duyuyorum aydınlığın neferi öğretmen bir babanın devrimci evladı olmaktan..
Çok özlüyorum seni:( ışıklar içinde uyu BABAM....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi...Ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini, Ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz, "İşte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.!"
der Bukowski
Kolay harcar insanı güya dost bildiklerin.!
Wazgeçilmezimdir özgürlüğüm severim yazlnızlığı... Dürüstlük en iyi dost, en sadık arkadaştır diyebiliyorsanız eğer eyvalah hepinize...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Pir Sultan derki:
'Demiri,demirle dövdüler;biri sıcak biri soğuktu...İnsanı,insanla kırdılar biri aç biri toktu.!'
Oysa bilinmesi gereken tek bir gerçek varki hiç birimizin bir diğerinden yoktur farkı...

Ahmet Kaya - Sen Insansin

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Şairin dediği gibi.."Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir kırılmak için: Ama dünya kütüklerin.!"
Yaz kalem Kalem ...
Dünyayı değiştirme çabası icinde olanları ...Çiğnenen özgürlükleri ...Düzergahini Hukuksuzluğun...
Kalleşleri..Riyakarları...Sahte dostları ...
Sayfa sayfa kitap kitap yaz kalem.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dört mevsimden sonbahar gibiyim..
Bir yanım hazanda acıyı bir yanım sevgiyi umudu taşıyor bir bilinmeze ...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
VE ÇOCUKLARIMIZ - 10 yaşında kelepçe takılır... - 11 yaşında çalıştırılır.... - 12 yaşında cinsel olarak taciz edilir.. - 13 yaşında 26 kişinin tecavüzüne maruz kalır - 14 yaşında terörist sayılır... - 15 yaşında zorla evlendirilir... - 16 yaşında işkence yada havam topuyla öldürülür.. - 17 yaşında idam edilir...- 18 yaşında sırtına dünya'nın bütün kirlilikleri yüklenir.. VE HEPSİ BİZİM ÇOÇUKLARIMIZ,GELECEĞİMİZ !Çekin kirli ellerinizi ve Onların dünyalarını karartmayın...Çocuk yüreği unutur ama asla bağışlamaz.!
Gün aydın olsun yurdum insanına...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Düşünüyorumda neyin mücadelesedir bu?
Mutluluğu yakalayabilmek uğruna gün güne tükeniyor ,an ve an yaklaşıyoruz sona .
"Satın almak istiyorum mutluluğun fiyatı kaç para usta?" diyebileceğimiz bir mucizeyi beklemek gibidir ölüm.!
Hiç yaşamamışcasına sonsuzlukta kayboluş...
Kim bilir belkide acılardan kurtuluştur...Kaçışı yok usta.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bir ağlayan bir de gülen yüzüm vardır benim..Bazen karaya vurur ,bazende kızıldenize ulaşırım ...
Tehlikeli değildir fikirlerim...Vazgeçilmezim ölümünedir ideallerim...
Kabul ediyorum zor bir insanım :)))

KIRAC - RAZIYSAN GEL

G

Gidenlerin.Ardından

Kullanıcı
12 Ara 2012
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Kötü şey uzakta olmak
  Dostlarından, sevdiğin kadından
  Yasaklanmak bütün yaşantılara
  Seni tamamlayan, arındıran
  Ama bir devrimciyi hakli kılan
  Biraz da acılardır unutma.

Ataol BEHRAMOĞLU

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Her defasında "Vatan sağolsun diyerek memleketi değil ama günü kurtarıyorlar .!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Irkçılığa Dur De..
Dini-dili -ırkı- meshebi ne olursa olsun...Hiç bir kişinin diğeri karşısında üstünlüğü yoktur.!
Sonuna kadar savunduğum ve asla geri adımatmayacağım bir konudur....
Aslolan en yüce değer "İnsan"dır...Güzel bakan güzel görürmüş... Hele de sevgi doluysa yüreğimiz mutlak karşılığı olacaktır...
Yanlışın olmadığı ortamda ise gerçek dostluklar kurulacaktır...
Bir ülke istiyorum adı ''DÜNYA'' ...
Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN''...
Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' ...
Ve bir tek slogan istiyorum adı ''YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ'...
İlk defa bu kadar yakından tanıma olanağı bulduğum Mardinli dostlara selam olsun ...

Erkan Oğur - Barış Güvercini

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Bugün 21 Aralık ve şimdiye kadar dünyanın Maya Takvimine göre sonunun geleceği günlerdir akıl dışı bir şekilde konuşuldu...
NASA açıklamada bulundu, hatta internet sitesinde konuyla ilgili özel bir bölüm açtı. Diyanet İşleri Başkanlığı dahi açıklama yaptı...
Ana akım medya ise, büyük iştahıyla konuyu sömürdü..
Gündem değiştirecek ...Ülkedeki sorunları, zamları ,terörü,bütçe açığını unutturacak daha renkli konularda buluşmak dileğiyle...

Daha güzel ..Daha mutlu ..Daha adil bir dünya için...Barış için atmıyorsa yüreğiniz...Yazıklar olsun.!
orhan gencebay batsin bu dunya