Ç
çiçek
Kullanıcı
- 4 Eyl 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
tamam söz azaltacam
çiçek 15 yaşındasın we sigara içiyorsunçiçek' Alıntı:tamam söz azaltacam
re-Member' Alıntı:bu resimler işin espiri li yanı ama....
Sigarayla Savaşanlar Vakfı'nın yaptığı bi araştırmaya göre günde iki paket sigara içen bir kişinin, Hiroşima'ya atılan atom bombasının öldürücü dozuna eş değer radyoaktivite etkisi altında kaldığını açıklandı..ayrıca
Ülkemizde çıkan orman yangınlarının yüzde 50'sine de söndürülmeden atılan sigara izmaritleri neden olduğu bildirildi..sigarayı bırakan bir kişinin çok kısa süre içinde tansiyon ve nabzının normale döndüğü, 3 ay sonra akciğer kapasitesinin yüzde 30 artığı ve 5 yıl sonra da akciğer kanserinden ölüm riskinin yüzde 50 azaldığı bildirildi
werdigin bilgi için teşekkürler remember
artık siz düşünün kendi paranızla kendinize ne kadar zarar vediğinizi... :-\ sigara içenlerin bir an önce sigarayı bırakaması dileklerimle....
iradesi güçlü olan her insan sigarayı bırakabilir diye düşünüyorum... :tabiki sizin de dediğiniz gibi sigarayı bırakmaktan daha önemli olan tekrar geriye dönüş yapmayıp,sigaraya bi daha başlamamak..ama gerçekten içmek istemeyen bi insan sigarayı bırakır ve bir daha içimez...belki bn kullanmadığım için bu kadar kolay konuşuyorum diye düşünebilirsiniz...ama çevremde sigarayı tüm samimiyetiyle bırakmak isteyip sonunda bırakan çok tanıdığım var ...eğer siz hala sigarayı bırakamadıysanız demekki gerçekten bırakmak istemediniz için bırakamamışsınızdır..yanılıyomuyum ???.. :-\mhmt_shn' Alıntı:Sigara yı bırakmak...
Ben inanmıyorum sigaraya bağımlılık kazanmış bir insanın tedavi almadan onu bırakabileceğine...
Bunu başardı diyelim (benim çok düşük ihtimal) ya sonra tekrar başlarsa o insan... bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Bence önemli olan bu, sadece bırakması değil...
Bu şahsi görüşüm yanlış düşünüyor olabilirim eleştiriye açığım
katılıyorum sana rememberre-Member' Alıntı:iradesi güçlü olan her insan sigarayı bırakabilir diye düşünüyorum... :tabiki sizin de dediğiniz gibi sigarayı bırakmaktan daha önemli olan tekrar geriye dönüş yapmayıp,sigaraya bi daha başlamamak..ama gerçekten içmek istemeyen bi insan sigarayı bırakır ve bir daha içimez...belki bn kullanmadığım için bu kadar kolay konuşuyorum diye düşünebilirsiniz...ama çevremde sigarayı tüm samimiyetiyle bırakmak isteyip sonunda bırakan çok tanıdığım var ...eğer siz hala sigarayı bırakamadıysanız demekki gerçekten bırakmak istemediniz için bırakamamışsınızdır..yanılıyomuyum ???.. :-\mhmt_shn' Alıntı:Sigara yı bırakmak...
Ben inanmıyorum sigaraya bağımlılık kazanmış bir insanın tedavi almadan onu bırakabileceğine...
Bunu başardı diyelim (benim çok düşük ihtimal) ya sonra tekrar başlarsa o insan... bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Bence önemli olan bu, sadece bırakması değil...
Bu şahsi görüşüm yanlış düşünüyor olabilirim eleştiriye açığım
:çalmak da ne demek estafirullah.simurg,aynı düşünüyoruz desen daha güzel olur.... .... ...simurg_288' Alıntı:bende hep rememberin fikirlerinicalıyorum turkcem kötu ondan