Sigara içerseniz bakın ne olur ?? :)

• Konbuyu başlatan simurg_288
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde simurg_288 tarafından oluşturulan Sigara içerseniz bakın ne olur ?? :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,478 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Sigara içerseniz bakın ne olur ?? :)
Konbuyu başlatan simurg_288
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
tamam söz azaltacam :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Bence yolun başındayken bırak çiçek, ilerde çok pişman olursun ve bırakamazsın  :(

O

optimistic27

Kullanıcı
14 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
ilk resim cok kötüydü.yüregim hopladı valla ??? ???

A

arzu_35

Kullanıcı
4 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
yaşaamak varken sigara içip hayatınızı mahvetmek anlamsızz içmeyin yahuu

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bu resimler işin espiri li yanı ama....
  Sigarayla Savaşanlar Vakfı'nın yaptığı bi araştırmaya göre günde iki paket sigara içen bir kişinin, Hiroşima'ya atılan atom bombasının öldürücü dozuna eş değer radyoaktivite etkisi altında kaldığını açıklandı..ayrıca
Ülkemizde çıkan orman yangınlarının yüzde 50'sine de söndürülmeden atılan sigara izmaritleri neden olduğu bildirildi..sigarayı bırakan bir kişinin çok kısa süre içinde tansiyon ve nabzının normale döndüğü, 3 ay sonra akciğer kapasitesinin yüzde 30 artığı ve 5 yıl sonra da akciğer kanserinden ölüm riskinin yüzde 50 azaldığı bildirildi

artık siz düşünün kendi paranızla kendinize ne kadar zarar vediğinizi... :-\  sigara içenlerin bir an önce sigarayı bırakaması dileklerimle....

M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
Sigara yı bırakmak...
Ben inanmıyorum sigaraya bağımlılık kazanmış bir insanın tedavi almadan onu bırakabileceğine...
Bunu başardı diyelim (benim çok düşük ihtimal) ya sonra tekrar başlarsa o insan... bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Bence önemli olan bu, sadece bırakması değil...
Bu şahsi görüşüm yanlış düşünüyor olabilirim eleştiriye açığım :)

S

simurg_288

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayal kırıklığının başkenti
re-Member' Alıntı:
bu resimler işin espiri li yanı ama....
  Sigarayla Savaşanlar Vakfı'nın yaptığı bi araştırmaya göre günde iki paket sigara içen bir kişinin, Hiroşima'ya atılan atom bombasının öldürücü dozuna eş değer radyoaktivite etkisi altında kaldığını açıklandı..ayrıca
Ülkemizde çıkan orman yangınlarının yüzde 50'sine de söndürülmeden atılan sigara izmaritleri neden olduğu bildirildi..sigarayı bırakan bir kişinin çok kısa süre içinde tansiyon ve nabzının normale döndüğü, 3 ay sonra akciğer kapasitesinin yüzde 30 artığı ve 5 yıl sonra da akciğer kanserinden ölüm riskinin yüzde 50 azaldığı bildirildi

werdigin bilgi için teşekkürler remember  ;)

artık siz düşünün kendi paranızla kendinize ne kadar zarar vediğinizi... :-\  sigara içenlerin bir an önce sigarayı bırakaması dileklerimle....

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mhmt_shn' Alıntı:
Sigara yı bırakmak...
Ben inanmıyorum sigaraya bağımlılık kazanmış bir insanın tedavi almadan onu bırakabileceğine...
Bunu başardı diyelim (benim çok düşük ihtimal) ya sonra tekrar başlarsa o insan... bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Bence önemli olan bu, sadece bırakması değil...
iradesi güçlü olan her insan sigarayı bırakabilir diye düşünüyorum... ::)tabiki sizin de dediğiniz gibi sigarayı bırakmaktan daha önemli olan tekrar geriye dönüş yapmayıp,sigaraya bi daha başlamamak..ama gerçekten içmek istemeyen bi insan sigarayı  bırakır ve bir daha içimez...belki bn kullanmadığım için bu kadar kolay konuşuyorum diye düşünebilirsiniz...ama çevremde sigarayı tüm samimiyetiyle bırakmak isteyip sonunda bırakan çok tanıdığım var ;)...eğer siz hala sigarayı bırakamadıysanız demekki gerçekten  bırakmak istemediniz için bırakamamışsınızdır..yanılıyomuyum ???..  :( :-\

M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
Yoo yanılmıyorsunuz...Ama bırakmak isterim...Anlatmak istediğim şeyi yakalamışsınız sanırım...Geri dönüşü engelleyebilecek birşeyler vardır mutlaka...Mesela özel tedavilerin bu konularda çok büyük oranda başarı sağladığını duydum belki ilerde denerim... ;)

S

simurg_288

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayal kırıklığının başkenti
re-Member' Alıntı:
mhmt_shn' Alıntı:
Sigara yı bırakmak...
iradesi güçlü olan her insan sigarayı bırakabilir diye düşünüyorum... ::)tabiki sizin de dediğiniz gibi sigarayı bırakmaktan daha önemli olan tekrar geriye dönüş yapmayıp,sigaraya bi daha başlamamak..ama gerçekten içmek istemeyen bi insan sigarayı  bırakır ve bir daha içimez...belki bn kullanmadığım için bu kadar kolay konuşuyorum diye düşünebilirsiniz...ama çevremde sigarayı tüm samimiyetiyle bırakmak isteyip sonunda bırakan çok tanıdığım var ;)...eğer siz hala sigarayı bırakamadıysanız demekki gerçekten  bırakmak istemediniz için bırakamamışsınızdır..yanılıyomuyum ???..  :( :-\
katılıyorum sana remember

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
simurg_288' Alıntı:
bende hep rememberin fikirlerinicalıyorum turkcem kötu ondan  ;)
::)çalmak da ne demek :D estafirullah.simurg,aynı düşünüyoruz desen daha güzel olur....  :)....;) ...
                                                              :)

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
üzülerek söylüyorum ki beş yıldır kullanıyorum bu felaketi.ama artık yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum.çünkü hayatımdan bir çok şeyimi aldı götürdü bu pis bağımlılık yapan iğrenç duman. :-[

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Türkiye'de sigara içme yasağı

yasaya göre, lokantalar, kafeteryalar ve barların yanısıra, okullar, dersaneler ve kursların açık alanlarında da sigara içilemeyecek.

Kabul edilen bir önergeye göre, yasakların bir bölümü dört ay sonra yürürlüğe girecek.

Türkiye dünyanın en fazla tütün tüketen ülkelerinden biri.
   :-\

Yetişkin nüfusun yaklaşık yüzde 40'ı sigara ya da diğer tütün mamullerini tüketiyor.

Tütün ürünlerine yılda sekiz milyar dolar harcandığı da düşünülürse, sigara yasağını genişletme kararının önemi daha net anlaşılabilir.

yasa  göre, artık gerek kamuya, gerekse özel kişilere ait tüm binaların kapalı alanlarında sigara içilemeyecek. Ayrıca,
taksiler de dahil olmak üzere, tüm toplu taşıma araçlarında da sigara içme yasağı getiriliyor.

Yasak, okullar, dershaneler, kursların yanısıra, lokantalar, kahvehane, kafeterya ve barları da kapsayacak.

Televizyon yayınlarında da tütün ürünleri kullanılamayacak, görüntülerine yer verilemeyecek.

Sigara yasağına uymayan işletmelere 500 ila 5 bin Yeni Türk Lirası; sigara yasağı bulunan yerlerde sigara içenlere 50 Yeni Türk Lirası ceza verilebilecek.

Sağlık örgütleri, Türkiye'de her beş ölümden birinin tütün tüketiminden kaynaklandığını, tütünden kaynaklanan hastalıkların ülkeye maliyetinin iki buçuk milyar doları aştığını belirterek yasağı destekliyor.

Tiryakiler ise, yasağın yurttaşlık haklarını ihlal ettiği görüşünde.!!!!!!!!!!!!!!!

kaynak:BBCTurkish.com

::) ''''''''''''''''''''bu yasak iyi oldu aslında ama uygulamaya geçilmesi konusunda sıkıntılar olacak gibime geliyor...kapalı alanda sigara içmenin para cecası  zaten vardı ve  sadece 2 kişiye uygulanmakta sınırlı kalmış bi cezaydı !!!!   :-\

sigara içenler belki bu bahaneyle bırakırlar bu zehiri  :(  :-\ !!!!!!!!!!1

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
evet arkadaşlar lütfen içmeyelim ve bize yakın kişileri de UYARALIM!!!!!