Şeytan tüm zamanların en korkunç filmi şeçildi...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Şeytan tüm zamanların en korkunç filmi şeçildi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,907 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Şeytan tüm zamanların en korkunç filmi şeçildi...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MEDİHA
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Damacana'da çok güldüm perim, ama valla çok korktum, şahidim var.:)
Üstelik evde izledik, ama geceyarısıydı, şunu dedim; "Sakın benden önce uyuma!" :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
"Sakın benden önce uyuma!" ;D

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ben hiç izleme girişiminde bile bulunmuyorum :D
ama sinemada lanetli tepeyi izlerken şömine küllerinin konulduğu yerin aniden açılma sahnesinde bende gözümü açmıştım o korku ile ağzımdaki şekeri bütünüyle yutmuştum :D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Lanetli tepe,fena degildii...
Neden korku filmi izliyorsun cerencim,bir gün canından olacaksın diye kortum bak şimdi... :)
Sana romantik dram filmleri izlemeni tavsiye ederim,orda ölüm tehlikesi atlatmamış benide meraklandırmamış olursun:)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
:) işte arkadaş zoru ile gittiğim dönemlerdi...
şimdi izlemiyorum... sen yüreğini ferah tut su perisi :)
bakıyorum kendime ben

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Türk versiyonu değilse olabilir.
Keza bizim versiyon korkudan çok komedi gibiydide

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crnkcclr' Alıntı:
:) işte arkadaş zoru ile gittiğim dönemlerdi...
şimdi izlemiyorum... sen yüreğini ferah tut su perisi :)
bakıyorum kendime ben
Ne gelirse başa arkadaş belasından gelmez mi?  :D

Korsan' Alıntı:
Türk versiyonu değilse olabilir.
Keza bizim versiyon korkudan çok komedi gibiydide
Çok haklısın abi,sana katılmamak ne müm kün de,senin etkilendigin korku filmi var mı? peki yabanci filmlerden :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Çok haklısın abi,sana katılmamak ne müm kün de,senin etkilendigin korku filmi var mı? peki yabanci filmlerden :)
Tabiki 13 üncü cuma serisi var beni çok etkileyen.
Dahada varda en etkilendiğimdir vesselam

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Doğru,bazı zamanlar ayın 13 ü cumaya denk gelir,ne kadar etkilenmişim demekkiki aklıma o film gelir ;D

Kutsal Damacana da Şafak Sezer'in hali çok iyiydi,gülmekten kopmuştum,iki kere izledim :D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
İsmini hatırlıyorum ama cismini hatırlayamadım  ;D
Alacakaranlık kuşagı vardı bir ara çok etkilenmiştitm,ama uzun bir süre neden etklilendigimi anlayamadım,sadece etkilendim.. ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Şeytan'la ilgilide bir anım var benim, hadi paylaşayım;

Sinemada izledim filmi, aslında izlemedim, gözlerimi sıkıca allerimle kapadım hep.:)
Bir ara açtım ve inanılmaz korkunç bir sahneymiş, refleksmi artık bilemeyeceğim ama kucağımdaki montu, "ayyy" diyerek, biraz oynattım ve önümdekinin kafasına çarptı! Delikanlının yerinden bir fırlaması vardı... :))
Bu yazını yeni gördüm,çoçugun aklını başından almışsın Zynep ben sana ne diyeyim,en iyisi korku filmlerini sinemada izleme,başkalarının akıl sağlıkları açısından.. ;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:D :D
Ne sinemada, ne evde, hiç bir yerde, hiç bir şekilde izlemediğim gibi, kızlara anlattırmıyorum bile perim.:)

G

gasbodin

su perisi' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Şeytan'la ilgilide bir anım var benim, hadi paylaşayım;

Sinemada izledim filmi, aslında izlemedim, gözlerimi sıkıca allerimle kapadım hep.:)
Bir ara açtım ve inanılmaz korkunç bir sahneymiş, refleksmi artık bilemeyeceğim ama kucağımdaki montu, "ayyy" diyerek, biraz oynattım ve önümdekinin kafasına çarptı! Delikanlının yerinden bir fırlaması vardı... :))
Bu yazını yeni gördüm,çoçugun aklını başından almışsın Zynep ben sana ne diyeyim,en iyisi korku filmlerini sinemada izleme,başkalarının akıl sağlıkları açısından.. ;D
gözlerinizi kapatıyorsunuz sonra yanınız dakilerine soruyorsunuz ne oldu ne dol diyee bu huyunuz beni deli ediyorr yaa  film mi izleyelim yoksa size film anlatalımm bayanlar

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
halka çok kötü bir filmdi bu dalda bence. şeytanı izlemedim ama hemen yarın gidip almak istiyorum....