Ne gelirse başa arkadaş belasından gelmez mi?crnkcclr' Alıntı:işte arkadaş zoru ile gittiğim dönemlerdi...
şimdi izlemiyorum... sen yüreğini ferah tut su perisi
bakıyorum kendime ben
Çok haklısın abi,sana katılmamak ne müm kün de,senin etkilendigin korku filmi var mı? peki yabanci filmlerdenKorsan' Alıntı:Türk versiyonu değilse olabilir.
Keza bizim versiyon korkudan çok komedi gibiydide
İşte ben o komedide bile korktum Korsan...Korsan' Alıntı:Türk versiyonu değilse olabilir.
Keza bizim versiyon korkudan çok komedi gibiydide
Tabiki 13 üncü cuma serisi var beni çok etkileyen.su perisi' Alıntı:Çok haklısın abi,sana katılmamak ne müm kün de,senin etkilendigin korku filmi var mı? peki yabanci filmlerden
Doğru,bazı zamanlar ayın 13 ü cumaya denk gelir,ne kadar etkilenmişim demekkiki aklıma o film gelir ;DKorsan' Alıntı:Tabiki 13 üncü cuma serisi var beni çok etkileyen.
Dahada varda en etkilendiğimdir vesselam
İsmini hatırlıyorum ama cismini hatırlayamadım ;DKorsan' Alıntı:Tabiki 13 üncü cuma serisi var beni çok etkileyen.su perisi' Alıntı:Çok haklısın abi,sana katılmamak ne müm kün de,senin etkilendigin korku filmi var mı? peki yabanci filmlerden
Dahada varda en etkilendiğimdir vesselam
Bu yazını yeni gördüm,çoçugun aklını başından almışsın Zynep ben sana ne diyeyim,en iyisi korku filmlerini sinemada izleme,başkalarının akıl sağlıkları açısından.. ;DZynep' Alıntı:Şeytan'la ilgilide bir anım var benim, hadi paylaşayım;
Sinemada izledim filmi, aslında izlemedim, gözlerimi sıkıca allerimle kapadım hep.
Bir ara açtım ve inanılmaz korkunç bir sahneymiş, refleksmi artık bilemeyeceğim ama kucağımdaki montu, "ayyy" diyerek, biraz oynattım ve önümdekinin kafasına çarptı! Delikanlının yerinden bir fırlaması vardı... )
gözlerinizi kapatıyorsunuz sonra yanınız dakilerine soruyorsunuz ne oldu ne dol diyee bu huyunuz beni deli ediyorr yaa film mi izleyelim yoksa size film anlatalımm bayanlarsu perisi' Alıntı:Bu yazını yeni gördüm,çoçugun aklını başından almışsın Zynep ben sana ne diyeyim,en iyisi korku filmlerini sinemada izleme,başkalarının akıl sağlıkları açısından.. ;DZynep' Alıntı:Şeytan'la ilgilide bir anım var benim, hadi paylaşayım;
Sinemada izledim filmi, aslında izlemedim, gözlerimi sıkıca allerimle kapadım hep.
Bir ara açtım ve inanılmaz korkunç bir sahneymiş, refleksmi artık bilemeyeceğim ama kucağımdaki montu, "ayyy" diyerek, biraz oynattım ve önümdekinin kafasına çarptı! Delikanlının yerinden bir fırlaması vardı... )