SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE

• Konbuyu başlatan Rables
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Rables tarafından oluşturulan SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,598 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE
Konbuyu başlatan Rables
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan serhatt
P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
İnsanları gerçekten tanımak yada tanıyamamak bu olsa gerek. Çoğumuzun bir maskesi yokmu?

D

durusu

Kullanıcı
21 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
TR
ne kadar haklısın herkes maskeli

L

Lal-Mim

Kullanıcı
21 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara / Şanlıurfa
Hiç etrefınızda ben mutsuzum diye bagıran birini gördünüzmü hayır, sanki herkes bende sizin gibiyim der gibi giyimiyle kuşamıyla bir şeyler anlatmaya çalşıyor, etrafına bakıp yaşamına şekil veriyor hiç kimse ben gibi değil yani kendi gibi değil. Hiç akşam olduğunda geride yaşanamayan şeyler bıraktığını hissediyormusun, yaşayamadığın anların arkanda biriktirtikçe biriktiğini görüyormusun. Günüm bittiği zaman ardımda yapamadığım çok şey görüyorum, geride bıraktığım yaşama ekleyemediğim ama yaşayamadıklarımın üzerine biriktirdiğim birçok şey, bu böyle nereye kadar sürecek onu da bilmiyorum. Sadece bir kıpırtı kaldı içimde, bu kıpırtının tek kaynağı ömrümün geride kalan bozkırlarında uçup duran, bana hep sevgimi hatırlatan renkli bir kuş, bu kıpırtının sahibine diyebilsem ki git artık, tarihin tozlu sayfalarına git, unutulan isimlerin arasına karış ve geri dönme ama ne gariptir bu cümleleri de kendime saklıyorum. İnsanlar her zaman bişeyleri kendilerinde saklamışlardır, ama birine açıkladıkları zaman onun adı hep sır olmuştur, neden ben kendime sakladıklarımı sır a çeviremiyorum neden açıklıyamıyorum. Biliyorum bazen sırlar cezp edici ve yoldan çıkarıcı da olabilir aşk gibi, bir insanı sevmek gibi, işte sadece bu kelimelerin içimde kurumakta olan su birikintilerini dalgalandırdığını söyleyebilirim, dalgalar bazen öyle büyüyorki yüzme bilmediğimi hatırlayıp kendimi gerçek yaşamın kollarına geri bırakıyorum, dümeni kırılmış bir gemi gibi ordan oraya savrulup duruyorum. Her ne kadar gerçek yaşamın içerisinde yaşamadığımı iddia etsem de, içindeyim yaşıyorum, görüyorum nehirlerde göllerde sular çekilmiş, hayatın içerisindeki insanların duygularıysa hala canlılığını koruyor, hala sulak alanlar gibi renkli bir umut örtüsü sarıyor, kim için kimler için. Dün gecede böyleydim umutsuz dünyamda uyumaya çalıştım, rüyalarım ve isteklerim arasında gelip gitmeye başladım, hayallerim gibi yastığımda birden çöküverdi, döndüm pencereye hala yıldızlar oradaydı, yıldızların hepsini topladım yastığıma doldurdum, umutlarımı sır yapıp serdim koynuma, tüm dünyadaki hayalleri aldım başımın ardına uykuya daldım.

H

hayat cezvesi

Kullanıcı
13 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kırklareli
hikaye güzel finalse kötü...
sevmek güzelde ,sevdiğini belli etmemek,dile getirmemek hoş birşey değil ilişkilerde..genç adamın ayrılma kararını doğru buldum..ufacık şeyler beklemiş,umut etmiş ama kız hiç oralı olmamış..bari kaybederken içinde ne varsa anlatsaydı..sanırım yine kolay olanı seçmiş..
sonuş olarak iki boşa gitmiş hayat..

K

Kristal

Bir çok ayrılığın sebebi beklendiğinde dile getirilmeyen duygular.Bazen gurur perdesinin ardına saklanıp saklamadık mı sevgileri.Keşke denmedi mi çoğu defa.Kalbin dili olsaydı eminim birçok çift mutlu olarak devam ederdi hayata.

U

uçamayanşahin

Kullanıcı
19 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(            çok etkileyiciydi

A

ayben

:'( :'( :'( :'( gözlerim doldu her an ağlayabilirim ok etkileyici diyecek bir şey bulamadım çok saol

kardelen5_9

kardelen5_9

Kullanıcı
9 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bugün aynı durumdan dolayı ayrılmayı düşünüyordum ama şimdi farkettim...
tşkrlerr...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Hikaye'n beni aldi, götürdü.
Yaşadıklarım gözümün önüne geldi.
Çok uzun süre böyle birinle birlikte oldum. Ben tamamen duygularımı açan, konuşan, söyleyen biriyimdir. Hatta öyle farklı da ifade ederim ki(!) Bunu bir gün "güzelce paketlenmiş ama her çikolatanın yarısı yenmiş şekilde ve yanında da "hepsini tattım! senden tatlısı yok" notu ile alabildi ya da yıllar geçmesine rağmen, her ay dönümümüzü kutlayarak (ama binbir süprizle)... Bilmiyorum abartıyor muydum! Ama ben küçük şeylere ömrüm boyunca inandım! Belki de EĞİTMENLİĞİNİ yaptığım için.

Ancak günü geldi, ailemden biri çok ciddi bir ameliyat geçirdiğinde saatlerce kapıda ağlarken yanımda olmadı... Gün geldi! Sadece sustu... Susulmayacak her zamanda sustu!

Hikayedeki gibi bitmedi belki bizimkisi. Ama bitti bir şekilde...
Okuduğum her satırda gözümün önüne BEN geldim.

Beni nerelere götürdünüz ya...

Neyse, teşekkürler!

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
"güzelce paketlenmiş ama her çikolatanın yarısı yenmiş şekilde ve yanında da "hepsini tattım! senden tatlısı yok"

bu olayı bir seminerde duymuştum, yapanı da cok merak etmiştim doğrusu....demek sendin Codex...ne diyeyim ya cok arar seni coook....

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Tskkr ederim.Hayatın başka başka yanlarından bir kare :'(..Saygılar..