M' Alıntı:Şiir kitabı hiç okumadım şiir okumayı severim ama şiir dolu bir kitap okumayı sevmem![]()
M' Alıntı:Uykum gelsin diye "koyun", uykum kaçsın diye de hayatıma giren "öküz"leri sayıyorum...
Sunay Akın
Su Perisi' Alıntı:M' Alıntı:Uykum gelsin diye "koyun", uykum kaçsın diye de hayatıma giren "öküz"leri sayıyorum...
Sunay Akın
BU GÜZELDİ ;D Ama bana pek Sunay AKIN tarzı gibi gelmedi du bi araştırayım..
Su Perisi' Alıntı:Necip fazılin çalışma odasına giren yazar odaya göz attıktan sonra "hayrola üstad!çalışma odanizda hiç kitap yok. siz hiçkitap okumazmisiniz?"necip fazılin cevabı muhteşem olmuş:"""""" "siz hiç süt içen inek gördünüz mü? """"""
bjkerim' Alıntı:M' Alıntı:Şiir kitabı hiç okumadım şiir okumayı severim ama şiir dolu bir kitap okumayı sevmem![]()
Hepsini bi anda okumuyosun zaten ruh haline göreSadece kitabını okumak o şairin hayatını anlatıyo. Mesela yakın arkadaşı Oktay Rıfat la aynı kızı sevmişler
![]()
Su Perisi' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:M' Alıntı:Uykum gelsin diye "koyun", uykum kaçsın diye de hayatıma giren "öküz"leri sayıyorum...
Sunay Akın
BU GÜZELDİ ;D Ama bana pek Sunay AKIN tarzı gibi gelmedi du bi araştırayım..
Tahmin ettiğim gibiYAZARI AKLIMDAN GEÇEN İSİMLE AYNI KÜÇÜK İSKENDER
![]()
mvö_4ever' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:Necip fazılin çalışma odasına giren yazar odaya göz attıktan sonra "hayrola üstad!çalışma odanizda hiç kitap yok. siz hiçkitap okumazmisiniz?"necip fazılin cevabı muhteşem olmuş:"""""" "siz hiç süt içen inek gördünüz mü? """"""
;D çok zekice 8) beğendim

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.