Seni Seviyorum...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr.GhosT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?.bence yoktur.zaten şimdiki sevgiler sadece hayal ürünü yani gerçekte tek sevgi vardır ilahi sevgi maalesef oda bizlerde yok

Mr.GhosT' Alıntı:
"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. :cool:
"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. :D
"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. ;D
"Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. :D ::)
"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. ???
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... :-\
"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. ;D ;) ;D
"Seni Seviyorum" : Yemin et..

gerçekten çokk güzeLL çoooooooook teşekkürLer bu güzeLL payLaşım için ;)

ölüdeniz cim gerçek sevgiyi doğru insanı buLduğunda yaşarsın.sevgi yok demek yanLış bence, sadece doğru insanı buLmak bu zamanda çok zor ama imkansız değiL

doğru insan derken zaten seçimini yaptığınız doğru insandır.ama maalesef bir süre sonra o sevgi kavramı uzay boşluğunda gezinmiş olur

bazen secım yaparkende yanılmış olabılırız.  her zaman dogru ınsan denk gelecek dıye bısey yok

pazardan bişey almıyoruz.bir ömür beraber olacağın insanı seçiyorsun aylarca onunla cicim ayı yaşıyon evlendikten sonra ne oluyorda değişir insan o zaman demekki sevgi gelip geçici bir heves yani istek ve arzulara kavuştuktan sonra sona eren sadece bir basit cümle

aslında karpuz gıbı düşünelım
dışardan bakarsın ii
bıcakla kestıgın zaman bi bakarsın ıcı kelek cıkmıs  ;D

korkuu' Alıntı:
aslında karpuz gıbı düşünelım
dışardan bakarsın ii
bıcakla kestıgın zaman bi bakarsın ıcı kelek cıkmıs  ;D

Nasıl bir benzetme anlamadım, hatta kızdım >:(

benzetmene saygı duyuyorum o senin düşüncen, insan aynadan baktığı yüzdür büyükler boşuna söylememiş.gerçeklerleri nedense hiç bir zaman kabullenemeyiz.

arkadaşLar bu konu çoooooook derin bi mevzu ama şu bi gerçek ki, seçtiğin insan doğru insan oLmayabiLir, insanLar bu yüzden ayrıLır ;seçtiği insanın yanLış insan oLduğunu anladığında

prenses_o6' Alıntı:
biraz acımasızca ve de komik cevaplar..

evet öyle...
Aşık olan bir insan bu sözlere şaka dahi olsa sevdiği cevap verse alınır.  : >:(
Başıma geldiği için konuşuyorumm  :D Gerçekten çok alınmıştım... :-[
Ki ben öyle kolay kolay "seni seviyorum."cümlesini kullanan bir insan değildim...O yüzden çok
alınmıştım... ::)

ölüdeniz' Alıntı:
pazardan bişey almıyoruz.bir ömür beraber olacağın insanı seçiyorsun aylarca onunla cicim ayı yaşıyon evlendikten sonra ne oluyorda değişir insan o zaman demekki sevgi gelip geçici bir heves yani istek ve arzulara kavuştuktan sonra sona eren sadece bir basit cümle
kesinlikle katılıyorum hayatı anlamaya çalışmak yerine olanı biteni doğru gözlemlemek ne yaşarsan yaşa pesetmemek sevgi gibi anlamı 5 harften daha derin olan kavramları hayatının her alanına korkmadan sokmak ama çokta bişi beklememek gerek işte bu kadar basit o yüzden önce kendimize inanmalı ve kendimizi sevmeliyiz o zaman beklentiler küçülür kendi kendine yetebilme inancı artar yanlış kişi ve ilişkiler sadece tecrübe olur.çünkü hayatta herşey geçici sevgi... mutluluk... hüzün... acı... ya geçer ya değişir

Geri