Seni Seviyorum...!

• Konbuyu başlatan Mr.GhosT
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Mr.GhosT tarafından oluşturulan Seni Seviyorum...! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,980 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Seni Seviyorum...!
Konbuyu başlatan Mr.GhosT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sbryknt
A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  koptum yaa 

Ö

ölüdeniz

"Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?.bence yoktur.zaten şimdiki sevgiler sadece hayal ürünü yani gerçekte tek sevgi vardır ilahi sevgi maalesef oda bizlerde yok

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Mr.GhosT' Alıntı:
"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. :cool:
"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. :D
"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. ;D
"Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. :D ::)
"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. ???
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... :-\
"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. ;D ;) ;D
"Seni Seviyorum" : Yemin et..

gerçekten çokk güzeLL çoooooooook teşekkürLer bu güzeLL payLaşım için ;)

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ölüdeniz cim gerçek sevgiyi doğru insanı buLduğunda yaşarsın.sevgi yok demek yanLış bence, sadece doğru insanı buLmak bu zamanda çok zor ama imkansız değiL

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
tabii ki iLahi sevgi de çok önemLi
aLLah hepimize bu sevgiyi nasip etsin :)

Ö

ölüdeniz

doğru insan derken zaten seçimini yaptığınız doğru insandır.ama maalesef bir süre sonra o sevgi kavramı uzay boşluğunda gezinmiş olur

K

korkuu

Kullanıcı
8 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bazen secım yaparkende yanılmış olabılırız.  her zaman dogru ınsan denk gelecek dıye bısey yok

Ö

ölüdeniz

pazardan bişey almıyoruz.bir ömür beraber olacağın insanı seçiyorsun aylarca onunla cicim ayı yaşıyon evlendikten sonra ne oluyorda değişir insan o zaman demekki sevgi gelip geçici bir heves yani istek ve arzulara kavuştuktan sonra sona eren sadece bir basit cümle

K

korkuu

Kullanıcı
8 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
aslında karpuz gıbı düşünelım
dışardan bakarsın ii
bıcakla kestıgın zaman bi bakarsın ıcı kelek cıkmıs  ;D

A

ayben

korkuu' Alıntı:
aslında karpuz gıbı düşünelım
dışardan bakarsın ii
bıcakla kestıgın zaman bi bakarsın ıcı kelek cıkmıs  ;D
Nasıl bir benzetme anlamadım, hatta kızdım :mad:

Ö

ölüdeniz

benzetmene saygı duyuyorum o senin düşüncen, insan aynadan baktığı yüzdür büyükler boşuna söylememiş.gerçeklerleri nedense hiç bir zaman kabullenemeyiz.

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
arkadaşLar bu konu çoooooook derin bi mevzu ama şu bi gerçek ki, seçtiğin insan doğru insan oLmayabiLir, insanLar bu yüzden ayrıLır ;seçtiği insanın yanLış insan oLduğunu anladığında

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
prenses_o6' Alıntı:
biraz acımasızca ve de komik cevaplar..
evet öyle...
Aşık olan bir insan bu sözlere şaka dahi olsa sevdiği cevap verse alınır.  : :mad:
Başıma geldiği için konuşuyorumm  :D Gerçekten çok alınmıştım... :-[
Ki ben öyle kolay kolay "seni seviyorum."cümlesini kullanan bir insan değildim...O yüzden çok
alınmıştım... ::)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ölüdeniz' Alıntı:
pazardan bişey almıyoruz.bir ömür beraber olacağın insanı seçiyorsun aylarca onunla cicim ayı yaşıyon evlendikten sonra ne oluyorda değişir insan o zaman demekki sevgi gelip geçici bir heves yani istek ve arzulara kavuştuktan sonra sona eren sadece bir basit cümle
kesinlikle katılıyorum hayatı anlamaya çalışmak yerine olanı biteni doğru gözlemlemek ne yaşarsan yaşa pesetmemek sevgi gibi anlamı 5 harften daha derin olan kavramları hayatının her alanına korkmadan sokmak ama çokta bişi beklememek gerek işte bu kadar basit o yüzden önce kendimize inanmalı ve kendimizi sevmeliyiz o zaman beklentiler küçülür kendi kendine yetebilme inancı artar yanlış kişi ve ilişkiler sadece tecrübe olur.çünkü hayatta herşey geçici sevgi... mutluluk... hüzün... acı... ya geçer ya değişir

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ayrıca seni seviyoruma verilebilecek en müthiş cevaplar teşekkürler beni güldürdün... ;D