SENAİ DEMİRCİ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takip etmeye çalıştığım yazarlardan birtanesi....Yine harika yazmış....Teşekkürler paylaşım için....

Belki ilgilenmek isteyen arkadaşlar vardır.Kendi sitesinde de güzel yazılar bulabilirsiniz...

gerçekten çok güzel bir paylaşım teşekkkürler... bence her insanın okuması lazım :) ;)

Yaratıldığın için önemlisin..... teşekkür ederiz gerçekten güzeldi Senai DEMİRCİ biliyomusun ben ilk kez okuyorum ve gerçekten hoşuma gitti özellikle tanıdığım için çok mutlu oldum daha fazla yazısını bulup okumak istiyorum saygılarımla..

çok anlamlı bir çok konuda kendimize önem vememiz gerektigini hatırlatan bir yazi

teşekürler :)

Yazılarını elimden geldiğince takip ettiğim bir insan...

Teşekkürler....

merhabalar. öncelikle şunu belirtmek isterimki senai beyin yazıları çok dokunaklı ve farkındalıklarla alakalı. sitesinde devamlı yazıları yayınlanıyor ve tavsiye ederim okumanız için...

senai demirci oldumu  konu söylenecek pek bişi kalmaz kalemine hayran oluğum ve yazılarını beğeni ile okudum yazarlar arasında ilk başlardadır zaten adını duyduğumda muhteşem bir yazı okuyacağım dedim kendime ölede oldu tülaycım emeğine sağık böle bir muhteşem kalemin sahibinin yazısını paylaşıtığın için tekrar beyeni ile okudum saygılarımla rabbe emanet kalın...

Geri