Selam Vermeyen Onurlu Yüzbaşı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  Haksızlığa,sömürgeye,mandaya ve himayeye karşı eğilmeyenleri ..
Bizlerde bugün saygıyla selamlıyoruz..
Ne Mutlu Kendini Türk Gibi Hissedene ..
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene..

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Forum Kuralları  kural:16 ) Forumda "DİN, FUTBOL ve SİYASET, IRK" gibi konular polemik yaratmaya bir tetikleyici olduğundan dolayı, bu konular üzerinde başlık açmak ve bunları kullanarak forumun refahını bozmak, kesinlikle yasaktır.
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene.. (derimki türkler bir ırk)kural ihlali olmuyor mu burda

waree' Alıntı:
Forum Kuralları  kural:16 ) Forumda "DİN, FUTBOL ve SİYASET, IRK" gibi konular polemik yaratmaya bir tetikleyici olduğundan dolayı, bu konular üzerinde başlık açmak ve bunları kullanarak forumun refahını bozmak, kesinlikle yasaktır.
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene.. (derimki türkler bir ırk)kural ihlali olmuyor mu burda

Ware Türkçe de w yoktur önce bunu belirtmek istedim :)

Yapmayın bari şu güzel günde konuyu farklı yere taşımayın  :-\

Sevgili Waree:)
23 Nisan 1920, işte bu önemli gün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür..
Egemenliktir..Yönetme yetkisidir ve egemenlik kasıtsız şartsız ulusundur ..
Hele de böyle özel bir günde ırkçılıkla ulusalcılığı lütfenbir birine karıştırmayalım derim.

Rahatsızlığının nedenini gerçekten anlayabilmiş değilim ?

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene..  :turk

Bu yüzden forumdan uzaklaştırlırsam zaten bir daha asla bu siteye bakmam. Eğer bu konuda da kısıtlama gelecekse ve de Türkiye'de yaşadığım halde bunu söyleyemeyeceksem, bu sebepten ötürü atılırsam ne mutlu bana  ;)

Hala değerlerimizin kıymetini yüreğinde hisseden bir genç olarak gurur duyarım kendimle...

Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Irkçılık yapıp kimse dışlanmadı ve/veya kimse başka bir ırkıda kötülemedi sonuçta. Söylemek istiyorum. Konunun yanlış anlaşılacak bir tarafı yok .
cantuuu kesinlikle katılıyorum ve crt sanada aynen katılıyorum.

Sevgili gençler:)
www.kendinigeliştir.com baskı ve yasaklarla düşünceye özgürlüğüne sansur koymayı değil,güzel iletişimler kurmayı amaçlıyor..
Siz rahat olun ..
Her gününüz bayram sevinciyle renklensin diyor sevgilerimi gönderiyorum hepinize:)

Benim rahasız olduğum herhangi bir konu yok sadece tufaftır insanların mutluluklarını türk olmaya bağlamak ırk nede olsa kendi seçtiğimiz birsey değildir

Sevgili Waree:) Lütfen konuyu dağıtmalayım.
Kendini nasıl hissediyorsan öyle yaşama özgürlüğüne sahipsin.
Bu güzel günümüzde sana en içten sevgilerimi gönderiyorum canım.
Herşey gönlünce olsun.

Geri