A
aysunaslan
Kullanıcı
- 26 Eki 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
ayrıca sakız çiğnemek orta kulak iltihabına da iyi geliyormuş bana bi ara sürekli çiğnetiyolardı
Evet benim doktorum 2 tane birden çiğneyeceksin diye uyarıyordu.aysunaslan' Alıntı:ayrıca sakız çiğnemek orta kulak iltihabına da iyi geliyormuş bana bi ara sürekli çiğnetiyolardı
O faydasını bilmiyordum, teşekkürleraysunaslan' Alıntı:ayrıca sakız çiğnemek orta kulak iltihabına da iyi geliyormuş bana bi ara sürekli çiğnetiyolardı
Hımm, teşekkürler Zeynep ablaZynep' Alıntı:Sakız çiğnemenin bir yararı da, yüz cimnastiği yaptırıyor olması. Yüz felci tehlikesine karşı alınabilecek basit önlemlerden birisi.
Rica ederim, Ayşe abla. Hemen gönderiyorum, kargoylaSUNFLOWERS' Alıntı:Bende sakız çiğnemesini seven biri olarak,teşekkür ediyorum...
Nerde benim sakızım ;D
Ben her çeşidinden gönderecektim bir paket ama, madem damla sakızlı istiyorsun, onu gönderiyimSUNFLOWERS' Alıntı:Roze gönderirsen markada vereyim öyle gnder lütfen!!!!
FALIM KLASİK SADE
DAMLA SAKIZI ;D ;D
şUAN AĞZIMDA ÇİĞNİYORUM
Rica ederim, Ayşe ablacım. Sana tüm sakızlar feda olsunSUNFLOWERS' Alıntı:Canım çok iyisin :
Şimdiden teşekkür ediyorum ;D
evet banadaaysunaslan' Alıntı:ayrıca sakız çiğnemek orta kulak iltihabına da iyi geliyormuş bana bi ara sürekli çiğnetiyolardı
Utanmakta yakışır sana ablacağımSUNFLOWERS' Alıntı:Böyle söylüyeceğini biliyordum ;D
Utandırıyorsun beni :
Mahçup ediyorsun :-* :-*
;D ;D ;Droze' Alıntı:Utanmakta yakışır sana ablacağımSUNFLOWERS' Alıntı:Böyle söylüyeceğini biliyordum ;D
Utandırıyorsun beni :
SUNFLOWERS' Alıntı:;D ;D ;Droze' Alıntı:Utanmakta yakışır sana ablacağımSUNFLOWERS' Alıntı:Böyle söylüyeceğini biliyordum ;D
Utandırıyorsun beni :
bu yüzden ingiliz polisleri bile ağzında sakızla dolaşıyor sokakta sanırımİngiltere de yapılan bir araştırmada, sakız çiğnemenin zekâyı geliştirebileceği sonucu alındı.
:ahah Evet gerçektende bazılarına yakıışmıyor ya.SUNFLOWERS' Alıntı:Bende bazı erkeklere yakıştıramıyorum :
Hepsi üzerine alınmasın!!!
Bazısı çiğnemesini bilmiyor... :-\