Bende böyle şakaları sevmiyorum ama bu kişilerin anlayışına göre degişir...Bu kadar büyütmeyin...Bundan sonrada her gördügünüz linki tıklamayın yada çok dikkat edin dedigi zaman az dikkat edin 8)muraturkom' Alıntı:herkesin komiklik çağrışımı farklı evet amacına ulaştın bizi korkuttun. peki komiklik kısmı neresi sevgili KARAGÜN
longcominglongcoming' Alıntı:harbiden karagün gibi üzerimize çöktün.
İşte bu daha komik en azından
Bunu "kişisel gelişim" bölümüne ekleyemezdi degil mi? Ve bu ve bunun gibi bir sürü şakalar(eşek şakasıda olsa) nette fazlasıyle var..Bak bunuda ögrenmiş oldun Bir daha böylesi bir linkde neyle karşılaşacağını ve ekrana çok yaklaşmaman gerektigini bilirsin en azındanlongcoming' Alıntı:Bu ne be!
Tam keyfim yerindeyken mahfettin herşeyi karagün
Gayet ciddi olarak diyorum ki:
HİÇ KOMİK DEĞİL
Doğru böyle birşeyi öğrenmem hayatımda harbiden çığırlar açtı.Çok gerekli bir bilgiydi.Bunu "kişisel gelişim" bölümüne ekleyemezdi degil mi? Ve bu ve bunun gibi bir sürü şakalar(eşek şakasıda olsa) nette fazlasıyle var..Bak bunuda ögrenmiş oldun Bir daha böylesi bir linkde neyle karşılaşacağını ve ekrana çok yaklaşmaman gerektigini bilirsin en azından Wink
Serdar 3.5 mesaj sonra kendine gelebildilongcoming' Alıntı:Evet bu arada uzun zamandır hiç korkmadığım kadar korktum. Aslında hayatımda belki ilk defa böyle korktum desem yeridir yaa!
Korku filmlerini seyrederken korkmuyorum ben yaa!
Bak görüyor musun Karagün herkesi çok korkutmuşsun!Serdar 3.5 mesaj sonra kendine gelebildi Haksızda degildi hane,kararttın bir anda dünyamızı karagün Bir daha korkutursan serdar2ı avukatlıgından ayrılıp serdar'ın tarafını tutacağım bilesin.. Tongue
Bende korku filmi seyrederken korkmam ama bu başka bir şeydi... Roll Eyes