Sadece Dikkatinizi Verip İzleyin..Panik Yok Eğlencete Devam : )

• Konbuyu başlatan karagün
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde karagün tarafından oluşturulan Sadece Dikkatinizi Verip İzleyin..Panik Yok Eğlencete Devam : ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,550 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Sadece Dikkatinizi Verip İzleyin..Panik Yok Eğlencete Devam : )
Konbuyu başlatan karagün
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Flamingo
G

GÜLBANU38

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
tamam küçük bir sakaydı hadi ama artık güsel yorumlar yapın ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
muraturkom' Alıntı:
herkesin komiklik çağrışımı farklı evet amacına ulaştın bizi korkuttun. peki komiklik kısmı neresi sevgili KARAGÜN
Bende böyle şakaları sevmiyorum ama bu kişilerin anlayışına göre degişir...Bu kadar büyütmeyin...Bundan sonrada her gördügünüz linki tıklamayın yada çok dikkat edin dedigi zaman az dikkat edin  8)

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ay harikaydııııııııııı    ;D

emeine sağLık cnm :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
:doverim :dil en fazla yaptığım şaka stili sonuçta hep dövmek isteyenlere dil çıkartıyorum ;D

K

karagün

Çok hoşsun ama yine de dikkatli ol : )
Sakın seni dövmelerin gerektirecek hareketler yapma her zaman aynı sansa sahip olamayabilirsin: ).

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
kesinlikle şimdiye kadar dövmemiş olmaları bile bir mucize  ;D ;D ;D

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bu ne be!
Tam keyfim yerindeyken mahfettin herşeyi karagün :mad:
Gayet ciddi olarak diyorum ki:
HİÇ KOMİK DEĞİL :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
harbiden karagün gibi üzerimize çöktün.
İşte bu daha komik en azından

K

karagün

longcoming' Alıntı:
harbiden karagün gibi üzerimize çöktün.
İşte bu daha komik en azından
longcoming
Evet ya doğru bir tesbit olmuş diyeceğimde
Unutulmasın ki güneş balçıkla sıvanmaz ama sıvamak çabası içinde olanlar kendi karanlığında boğulacaktır .Bu ben bile olsam : )

Durumu izak edeceğim ama  kelimeler kifayesiz savunmam yetersiz kalıyor  avukatım nerde off offf. : )
Ayrıca da ben komik olduğunu sölemedimki
" Sadece Dikkatinizi Verip İzleyin..Panik Yok Eğlencete Devam : )"  demiştim.

Açık yürekli olun ve tiraf edin bakim konu gerçekten iyi reyting yaptı 
Bu bölümü aktif tuttuğunuz için hepinize  çook teşekkür edyor
ilk riski göze alan UNKAPANI 'nı ise kutluyorum. : )

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben avukatın olabilirim  8) Çok fazla bir şey istemem,her üyeyi sakinleştirmede 1000 dolarcık  ::) Daha azı kurtarmaz 8)

longcoming' Alıntı:
Bu ne be!
Tam keyfim yerindeyken mahfettin herşeyi karagün :mad:
Gayet ciddi olarak diyorum ki:
HİÇ KOMİK DEĞİL :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Bunu "kişisel gelişim" bölümüne ekleyemezdi degil mi? Ve bu ve bunun gibi bir sürü şakalar(eşek şakasıda olsa) nette fazlasıyle var..Bak bunuda ögrenmiş oldun :) Bir daha böylesi bir linkde neyle karşılaşacağını ve ekrana çok yaklaşmaman gerektigini bilirsin en azından  ;)

Çarpıcı not:Bu tür ve benzeri şakaları bana sakın yapmayın,çok pis dalarım  ;D

K

karagün

Sevgili Su Perisi : )
Çok teşekkür ediyorum ama abim avukattır yazık davalarıma bakarken para istiyemiyir bile.
Şimdi o zorla biriktirdiğim dolarlarımı nasıl vereyim.Olmazzz avukatlık önerini kabul edemem .
(ama mahkemelik olursan sana abimi öneriyorum .iyi avukatıdır.(övünmek gibi oldu ama yeri gelmişken araya sıkıştırayım istedim ) : )))
Bugün karamsarım ,üzgünüm fazla  gelmeyin üzerime küserim.
Su Perisi : )sözüm özellikle sanadır. İnatçıyımdır...
Beni korkutamazsın. Şakalarım devam edecek bekle de gör :)))

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bunu "kişisel gelişim" bölümüne ekleyemezdi degil mi? Ve bu ve bunun gibi bir sürü şakalar(eşek şakasıda olsa) nette fazlasıyle var..Bak bunuda ögrenmiş oldun :) Bir daha böylesi bir linkde neyle karşılaşacağını ve ekrana çok yaklaşmaman gerektigini bilirsin en azından  Wink
Doğru böyle birşeyi öğrenmem hayatımda harbiden çığırlar açtı.Çok gerekli bir bilgiydi.
Söylediklerinde fazlasıyla çokbilmişlik var.
Bu arada sağol "Orjinal" yorumundan dolayı.
Gerçekten demode olmayan,klişeleşmemiş cümlelerle özetledin durumu.
Tebrik ediyorum seni,olaya "Özgün" bakış açından dolayı

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Çok bilmişle ilgisi yok,sadece benimde başıma geldigini belirtmek istedim,ve şunuda belirttim,bu ve benzeri şakaları ne realde,ne sanalda severim,ama oldu başıma geldi,dünya yıkıldada altında kalmadıkya,biraz rahat olun canım...

Seni en iyi ben anlarım,ama sen beni-bizi anlamamakda direniyorsun,demek çok kortun :)

K

karagün

longcoming (Serdar) : )
Haha önse açmış olduğum http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,14981.msg201315.html#msg201315
"Boyun Eğmek " başlığında  ve diğer gelişim yazılarında yazmış olduğun yorumlarından anlıyorum ki doğru düşünüp düşüncelerini doğru ve güzel aktaran bir kişiliksin.
Ve seninyorumlarını büyük bir dikkatle okuyorum.
Ne olur burda kırgınlıklar olmasın..Amacımız karşılıklı güzel iletişimler kurmak ,fikir alışveri yapmak
İnanın üzülüyorum.
Selamlar : )

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Sadece kızgınlığımı dile getirdim.
Buna da hakkım var herhalde.
Sonuçta ben de şaka yapmak istemiştim Üzerimize karagün gibi çöktün demekle.
Neyse,polemikleri sevmem.
Herkese selamlar.
Evet bu arada uzun zamandır hiç korkmadığım kadar korktum. :)Aslında hayatımda belki  ilk defa böyle korktum desem yeridir yaa!
Korku filmlerini seyrederken korkmuyorum ben yaa!
Dikkatimi toplamışım,birden ıyyyy iğrenç  :)
Kendinize iyi bakın :)

K

karagün

longcoming (Serdar) : )
anlayışın için teşekkür ediyorum.
Aydınlığa giden bir yol arıyordum düşe kalka ilerlemeye çalışıyorken engelleri aşmaktan artık yoruldum . Hayatı birazda hafife alayım istedim.
Bakmayın rumuzumun "Karagün" oluşuna : ).
Bu da benim karanlığa isyanım bir tepkim olsun : )
Maksat bazan ciddiyenten uzaklaşarak güzel esprilerinyapıldığı ortamlarada ihtiyacımız var ...
Sende kendine iyi bak
Yazmış olduğun yorumlarını da okumak gerçekten güzel ...(tekrar belirteyim istedim)
görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın : )

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
longcoming' Alıntı:
Evet bu arada uzun zamandır hiç korkmadığım kadar korktum. :)Aslında hayatımda belki  ilk defa böyle korktum desem yeridir yaa!
Korku filmlerini seyrederken korkmuyorum ben yaa!
Serdar 3.5 mesaj sonra kendine gelebildi
Haksızda degildi hane,kararttın bir anda dünyamızı karagün :)Bir daha korkutursan serdar2ı avukatlıgından ayrılıp serdar'ın tarafını tutacağım bilesin.. :p
Bende korku filmi seyrederken korkmam ama bu başka bir şeydi... ::)

K

karagün

Ahh ahh ben nasıl bir şaka yaptım.Artık söyleyecek söz de kalmadı.
Tüm dostlarım gidiyor tek tek ...
Hadise  söylüyor "Düm Teke Tek "
İyice bunalıma girdim.
Yetmedi bir de şaiirliğe heves sardım.
Bari bir psikologdan alayım yardım : )

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Serdar 3.5 mesaj sonra kendine gelebildi Haksızda degildi hane,kararttın bir anda dünyamızı karagün :)Bir daha korkutursan serdar2ı avukatlıgından ayrılıp serdar'ın tarafını tutacağım bilesin.. Tongue
Bende korku filmi seyrederken korkmam ama bu başka bir şeydi... Roll Eyes
Bak görüyor musun Karagün herkesi çok korkutmuşsun!
Sakın bir daha milletin ruh sağlığıyla oynama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D