buna biyolojik saat deniyor.alpagu' Alıntı:çok güsel zekice allahtan benim ihtiyacım yok yatmadan önce kendimi şartılıyorum nasıl oluyosa tam saatinde kalkıyorum sanki programlanmış bir robot gibi
bana çok olur işim itibariyle geç yatıyorum ama mesela sabah 7 de kalmam lazım nasıl oluyosa saat 7 oldugu gibi ayaktayım güsel bi şey amaKUTSAL' Alıntı:buna biyolojik saat deniyor.alpagu' Alıntı:çok güsel zekice allahtan benim ihtiyacım yok yatmadan önce kendimi şartılıyorum nasıl oluyosa tam saatinde kalkıyorum sanki programlanmış bir robot gibi
örnek olarak:kişi kendini sabah şu saatte kalkacağım diye şartlandırınca o saatte kalkıyormuş
sen o yapbozları bir araya getirene kadar gözlerin fal taşı gibi açılmış olur zaten uyanmaman mümkün değil bencee :hatice şengül' Alıntı:beni uyandırmak için daha bir teknoloji gelişmedi
he ozaman ayrıııı ;D ;D ;D :hatice şengül' Alıntı:emin ol öyle bir teknoloji yok ayrıca ben tatlı uykumdan edeceğini düşündüğüm bu şeye para vermem
Evet dikkat çektiğiniz husus doğrudur.özlem1980' Alıntı:konuya limon sıkmış gibi olmak istemem ama bu konu daha önceden paylaşılmıştı sanırım