Sabahları çokmu zor uyanıyorsunuz..?Böyle bir saat alın hemen kalkın..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dhdua5.jpg

Dört adet puzzle parçasını havaya fırlatarak sizi uyandırıyor, ondan sonra bu parçaları toplayıp yerine yerleştirmeden alarm kapanmıyormuş...  ;D

çok güsel zekice  :) allahtan benim ihtiyacım yok yatmadan önce kendimi şartılıyorum nasıl oluyosa tam saatinde kalkıyorum sanki programlanmış bir robot gibi  :D

Böyle bir saatle uyanmak olmasını istemezdim..Sonuçda yapbozlardan nefret ederim.. :D

Uyku sersemi olarak o parçaları bulana kadar emininm ki yapacağım işe geç kalırım : )

alpagu' Alıntı:
çok güsel zekice  :) allahtan benim ihtiyacım yok yatmadan önce kendimi şartılıyorum nasıl oluyosa tam saatinde kalkıyorum sanki programlanmış bir robot gibi  :D
buna biyolojik saat deniyor.
örnek olarak:kişi kendini sabah şu saatte kalkacağım diye şartlandırınca o saatte kalkıyormuş

KUTSAL' Alıntı:
alpagu' Alıntı:
buna biyolojik saat deniyor.
örnek olarak:kişi kendini sabah şu saatte kalkacağım diye şartlandırınca o saatte kalkıyormuş

bana çok olur işim itibariyle geç yatıyorum ama mesela sabah 7 de kalmam lazım nasıl oluyosa saat 7 oldugu gibi ayaktayım  :D güsel bi şey ama

hatice şengül' Alıntı:
beni uyandırmak için daha bir teknoloji gelişmedi

sen o yapbozları bir araya getirene kadar gözlerin fal taşı gibi açılmış olur zaten uyanmaman mümkün değil bencee ::)

özlem1980' Alıntı:
konuya limon sıkmış gibi olmak istemem ama bu konu daha önceden paylaşılmıştı sanırım

Evet dikkat çektiğiniz husus doğrudur.
Keza konuyu birleştirdik.
Teşekkür ederim duyarlılığınız içn.

sabah toplamak mesele değilde hadi saat parçalandıktan sonra parçalardan birisi kayıp.O zaman nasıl sussacak bu alet bide o var heya ;D ;D

Geri