s.a. kendimi geliştirmek istiyorum

• Konbuyu başlatan fıstık
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde fıstık tarafından oluşturulan s.a. kendimi geliştirmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,979 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı s.a. kendimi geliştirmek istiyorum
Konbuyu başlatan fıstık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan chatlaq
T

tnctrkcell

sen neden üzgünsün bu arada..gülümseyerek geçirdiğin her anın yanına kar kalacağından umarım haberin vardır...

F

fıstık

tnctrkcell' Alıntı:
sen neden üzgünsün bu arada..gülümseyerek geçirdiğin her anın yanına kar kalacağından umarım haberin vardır...
bu soru bana sanırım.
vatanımızın içinde bulunduğu duruma üzgünüm tnctrkcell

T

tnctrkcell

hmm...istedikleri de bu zaten ama asla emelllerine ulaşamayacaklar işallah.gündemi değiştirmeye çalışıyorlar ,insanların moralini bozmaya çalışıyorlar ,tedirgin etmeye çalışıyorlar...moralimizi bozarak,sosyal yaşamımızdan eksik kalarak onlara prim vermemeliyiz..şimdi daha çok bağlanmalı herkes birbine,iplere kopan yerlerinden bir daha düğüm atılmalı,küskünlük dargınlık tedaülden kaldırılmalı bence..acımızı içimizde saklamak en iyisi...

P

PiiLooT

Kullanıcı
28 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
ANKARA
Fıstık hoşgeldin.... bende tüsadüfen girdim bu bahçeye bakalım bahçe düzeni nasıl çiçekler gerçek hayattakigibi kokulumu kimbilir belki hayatımız değişir.. kimbilir....mutuluktan ötesini istemiyoruz:))

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
PiiLooT' Alıntı:
Fıstık hoşgeldin.... bende tüsadüfen girdim bu bahçeye bakalım bahçe düzeni nasıl çiçekler gerçek hayattakigibi kokulumu kimbilir belki hayatımız değişir.. kimbilir....mutuluktan ötesini istemiyoruz:))
Deneyin... :)

R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Şöyle baktımda yazılarınıza EYLÜL 2007 mayıs 2008 bayağı olmuş ya zaman ne çabuk geçmiş değil mi ? İşi kavrayan gelişimci arkadaşlar :)