Rüyalar

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde etki84 tarafından oluşturulan Rüyalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,413 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Rüyalar
Konbuyu başlatan etki84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Rüya mı dediniz.. Bana göre rüya değil. :)
5 dk. lığına dalsam görmediğim şey kalmıyor..Şimdi bu yazı aklım geldiğinde acaba rüyamda mı yoksa gerçekte mi yazmıştım diye düşünsem hiç şaşrımıyorum :
 
K

Kuzgun Kraliçe

Kullanıcı
15 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
evet rüyadayken o an aynen yaşıyorum, hissediyorum da sıcak ya da soğuk olduğunda :)
 
B

beyaz_melek

Kullanıcı
19 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
benim düşünce biraz garip olacak ama birini çok sevip yanına bile yaklaşamzken ruyada hep berabersin ilginç dimi ;D ;D ;D ;D ;D
 
K

Kuzgun Kraliçe

Kullanıcı
15 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
Kesinlikle çok ilginç ve güzel ama bittiğindeyse bi daha uyumak istiyorum  :(  Rüyalara çok bağlanmamak lazım
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
SELYANA' Alıntı:
Ruya nedir biliyormusunuz. Bilmiyorum hiç bu açıdna baktızmı ama. Bu benim kendi buluşum ve görüşüm. Başkaların dediği doğmaları kabul etmek bana göre olmadığı için düşündüm ve bana göre olabilirlik getiren bir şşey keşfettim.  ruya ruhumuzun hayatı. Yani sabah bedenimiz seyehat ederken akşam ruhumuz gezintiye çıkıyor. eğer ruhumuz olmasaydı sadece bizim çin sabahlar yaratılacaktı. Ruhumuzn özgür kaldığı tamamiyle kendini bulduğu akşamlar rhumuz kadar ilginçtir. Mesela uyanamassan ölmüş oluyıorsun diye bir şey bilinir halk arasında. evet ölmüş oluyorsun çünki uyurken ruhun bedenden çıkıyor ve gezintiye gidiyor, gittiği yerden gelmeyince ölüyorsun. bedenimizin gittiği yerde kaybolması yada evini bulamamasuı gibi. İlginç olan bişey daha mesela biz bazen deriz aaa ben burayı daha öncede görmüştüm yada aa ben bu anı daha öncede yaşamıştım. :) Nerden anlıyoruz bunu , nerden hissediyoruz gerçekten daha önce gördükmü yada niçin görmediğimiz bir şeyi görmüşüz gibi oluyoruz. İşte bu ruhumuzun uyuduğunda gördüğü gezdiği yerlerden dolayı  görmediğimiz biryeri daha önce görmüş gibi oluyoruz, yaşamadığımız bir anı yaşamış gibi oluyoruz. Ruaylar bize ilginç gelmesin oda bizim ruhumuzun yaşam tarzı.
Böyle birşey okumuştum ama Senin görüşün olduğunu bilmiyordum ;)

Birde astral seyahat olayı var,beden dışı gezinti,okuduğum kadarı ile Mevlana ve Şems Tebrizi bunu birlikte çok yaşamış ::)
Rüyalara inanırım ve önem veririm,uyandıktan sonrada hatırlamaya çalışırım
Kimi rahmani,kimi şeytani bazılarıda bilinç altı ;)
 
Üst