A
agokalper
Kullanıcı
uygun zamanda onun içinde bi konu açarım o zamanM' Alıntı:ee onu da araştırırsan öğreniriz :kihkih
uygun zamanda onun içinde bi konu açarım o zamanM' Alıntı:ee onu da araştırırsan öğreniriz :kihkih
kaç başlık altıonda aradım en iyisi şimdilik bu daha iyisini bulursam paylaşırım
;D hayal dünyan geniş rüyanda güzelmiş bu aradaSu Perisi' Alıntı:rüyalarımı yazsam en iyi korku filmi olur 8) Dün gördügüm ölü bebegin uyanıp benim ölü oldugunu bildigim halde ve bebek oldugundan dolayı olacak heralde, korku ve şefkat bir arada olacakki bebegi korka korka uyutmaya çalıştıgımı ve uyandıgımda bildigim bütün duaları okudugumu hatırladıgımdaki tepkimden olsa gerek, korku-gerilim türünde benden daha iyi rüya gören tanımam 8)
tam Stephan King romanı ;D ;DSu Perisi' Alıntı:rüyalarımı yazsam en iyi korku filmi olur 8) Dün gördügüm ölü bebegin uyanıp benim ölü oldugunu bildigim halde ve bebek oldugundan dolayı olacak heralde, korku ve şefkat bir arada olacakki bebegi korka korka uyutmaya çalıştıgımı ve uyandıgımda bildigim bütün duaları okudugumu hatırladıgımdaki tepkimden olsa gerek, korku-gerilim türünde benden daha iyi rüya gören tanımam 8)
Flamingo' Alıntı:İyi benzetme ;D
Yok onun romanalrından farklı azıcık benimkisi...agokalper' Alıntı:tam Stephan King romanı ;D ;DSu Perisi' Alıntı:rüyalarımı yazsam en iyi korku filmi olur 8) Dün gördügüm ölü bebegin uyanıp benim ölü oldugunu bildigim halde ve bebek oldugundan dolayı olacak heralde, korku ve şefkat bir arada olacakki bebegi korka korka uyutmaya çalıştıgımı ve uyandıgımda bildigim bütün duaları okudugumu hatırladıgımdaki tepkimden olsa gerek, korku-gerilim türünde benden daha iyi rüya gören tanımam 8)
Su Perisi' Alıntı:Yok onun romanalrından farklı azıcık benimkisi...agokalper' Alıntı:tam Stephan King romanı ;D ;DSu Perisi' Alıntı:rüyalarımı yazsam en iyi korku filmi olur 8) Dün gördügüm ölü bebegin uyanıp benim ölü oldugunu bildigim halde ve bebek oldugundan dolayı olacak heralde, korku ve şefkat bir arada olacakki bebegi korka korka uyutmaya çalıştıgımı ve uyandıgımda bildigim bütün duaları okudugumu hatırladıgımdaki tepkimden olsa gerek, korku-gerilim türünde benden daha iyi rüya gören tanımam 8)
jean christophe grange tarzı rüyalarım,merak ve gerilim bir arada, rüyamda oldugu gibi 8)
Yakında tarz değiştirmeyi düşünüyorum Dan brown tarzını deneyecegim ;D