S
SUNFLOWERS
İkizleride alırmısınız aranıza ;D ;Dnazarelif' Alıntı:tamam
arkadaşım
sen beni yanlış anladın benim normal arkadaşa ihtiyacım var burçlara fazla önem verdiğim içim başak burcu bi tane arkadaş istedim sadece
İkizleride alırmısınız aranıza ;D ;Dnazarelif' Alıntı:tamam
arkadaşım
sen beni yanlış anladın benim normal arkadaşa ihtiyacım var burçlara fazla önem verdiğim içim başak burcu bi tane arkadaş istedim sadece
Ama niye!!!nazarelif' Alıntı:yok ben almıyım etrafımda yeterince ikizler var hiç sevmiyorum nedense anlaşamıyorumtamamen negatif elektrikalıyorum kusura bakma
belki uzaktan iyi olur gel sende ;D
İyidir ikizler de...nazarelif' Alıntı:yok ben almıyım etrafımda yeterince ikizler var hiç sevmiyorum nedense anlaşamıyorumtamamen negatif elektrikalıyorum kusura bakma
belki uzaktan iyi olur gel sende ;D
Yaşasınnnnnnazarelif' Alıntı:tamam o zaman anlaştık kanka olalım bi deneyelim nasıl
Tamam.SUNFLOWERS' Alıntı:Yaşasınnnnnnazarelif' Alıntı:tamam o zaman anlaştık kanka olalım bi deneyelim nasıl
hepsi güzel ama bu çok gerekli... teşekkür ediyorum...nazarelif' Alıntı:NEŞELİ BİR YAPI...
Birine tatlı bir söz söylemek gibisi yoktur. Selam vermek veya teşekkür etmek o kadar zor mu?
Teşekkürler.YAZILI BİR NOT...
Basit bir "Yardımın için teşekkürler" notu, ya da belki bir şiir... Kısa, elle yazılmış bir not bazen ömür boyu hatırlanır.