S
SUNFLOWERS
nazarelif' Alıntı:tamam
arkadaşım
sen beni yanlış anladın benim normal arkadaşa ihtiyacım var burçlara fazla önem verdiğim içim başak burcu bi tane arkadaş istedim sadece
İkizleride alırmısınız aranıza ;D ;D
nazarelif' Alıntı:tamam
arkadaşım
sen beni yanlış anladın benim normal arkadaşa ihtiyacım var burçlara fazla önem verdiğim içim başak burcu bi tane arkadaş istedim sadece
nazarelif' Alıntı:yok ben almıyım etrafımda yeterince ikizler var hiç sevmiyorum nedense anlaşamıyorumtamamen negatif elektrikalıyorum kusura bakma
belki uzaktan iyi olur gel sende ;D
İyidir ikizler de...nazarelif' Alıntı:yok ben almıyım etrafımda yeterince ikizler var hiç sevmiyorum nedense anlaşamıyorumtamamen negatif elektrikalıyorum kusura bakma
belki uzaktan iyi olur gel sende ;D
nazarelif' Alıntı:tamam o zaman anlaştık kanka olalım bi deneyelim nasıl![]()
SUNFLOWERS' Alıntı:nazarelif' Alıntı:tamam o zaman anlaştık kanka olalım bi deneyelim nasıl![]()
Yaşasınnnnn![]()
![]()
nazarelif' Alıntı:NEŞELİ BİR YAPI...
Birine tatlı bir söz söylemek gibisi yoktur. Selam vermek veya teşekkür etmek o kadar zor mu?
YAZILI BİR NOT...
Basit bir "Yardımın için teşekkürler" notu, ya da belki bir şiir... Kısa, elle yazılmış bir not bazen ömür boyu hatırlanır.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.