Resmedilmiş anlamlı sözler

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Resmedilmiş anlamlı sözler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485,794 kez görüntülenmiş, 703 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Resmedilmiş anlamlı sözler
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
" Kötü insanlar, yer yüzüne serpilmis bir avuc iyi insani sinamaya yarar ".

Su perisi, bu yaziyi müthis begendim, cok anlamli ...Tesekkürler 

N

NobleOttoman

Kullanıcı
25 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Korsan' Alıntı:
Aslında pekte pozitif değil benim yorumum ama SÖZ o kadar negatifki benim yorum yanında poziif kaldı varın gerisini siz hesab edin artık
Aslında ben size yorumunuzda hak veriyorum, ve burda önemli olan ' teneke' deki kasıttır. İnsan yaşlanınca teneke olmaz itikadımca tam tersine değer kazanır. Yaşlanırken teneke olmakta var altın madeni de. Bu da pozitif bir takviye olsun size :)

P

plus

Kullanıcı
4 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zaman nehir gibidir. Aynı suda iki kere yıkanamazsın. Geçen su bir daha geçmeyecektir. Hayatının her anını yaşa!!..

P

plus

Kullanıcı
4 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mutlu iken söz verme. Üzgünsen cevap verme. Öfkeliysen karar verme. İki kere düşün doğru karar ver.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
plus' Alıntı:
Zaman nehir gibidir. Aynı suda iki kere yıkanamazsın. Geçen su bir daha geçmeyecektir. Hayatının her anını yaşa!!..

plus' Alıntı:
Mutlu iken söz verme. Üzgünsen cevap verme. Öfkeliysen karar verme. İki kere düşün doğru karar ver.

Sözler güzel fakat resimli olsa daha iyi olurdu  ::)

M

mavigül

Kullanıcı
27 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Emeğinize sağlık arkadaşlar. Çok güzel paylaşımlar. Bende denedim ama henüz yeni olduğum için başaramadım sanırım:)