Resmedilmiş anlamlı sözler

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Resmedilmiş anlamlı sözler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485,819 kez görüntülenmiş, 703 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Resmedilmiş anlamlı sözler
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
H

hayalhane

Hoşgeldin onbir Ayın sultanı,
Hoşgeldin,
Getirdin sayısız cennet-i mekanî,
Buluruz inş. senle firdevs-i makamî...

(Kadir)

:)

C

comingsoon

Kullanıcı
16 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
teşekker anlamlı sözleri yazmak yaşamaktan kolaydır

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yokluğumu aratmamışsınız:) Eklemeler çok güzel  ve çok özel çoğunluğu olsada tekrar okumak güzel :)

Hazır gelmişken olmayanlardan bir kaç ekleme yapayım umarım beğenirsiniz-hele bir beğenmedim deyiverin-  :p

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Artık dikkat ediyorum aynı resimli sözleri koymamaya dikkat ediyorum (=  Güzel bi geliş yaptın :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
picen35' Alıntı:
Su Perisi arkadaşım,
Görselliğin önemini iyi bilen biri olarak sizi tebrik ediyorum.
Epey zamandır paylaşımlarınızı izliyorum ve birçoğunu kullanıyorum.
Bir ara bu çalışmalarınıza birtakım bahanelerle karşı gelenler oldu...
Şimdi bakıyorum da, yöneticilerin desteği ile devam ettiğinizi görüyorum.
İmzanız uzun olduğu için veya başka bir nedenle sonraki paylaşımlarla iç içe giriyor ve ortaya rahatsız edici bir durum ortaya çıkıyor. Web tasarımcarıyla ortaklaşa bu sorunu çözerseniz memnun oluruz.... Kolay gelsin...
Bu mesajı yeni görüyorum...Beğenmenize sevindim ve dediğiniz gibi güzelliğin görsellikle bütünleşmesini seviyorum da sizin yeni üye olup bunu farketmeniz ilginç-ti..Ve bu konuyu açarken olan sorun uzunnn zaman önceydi sorunda konuşularak halledildi..İlginç olan eski bir üye olmayıp sizin bunu hatırlamanızdı..Yoksa eski üyelerden misiniz?

İmzama gelince Wep sitesinin bazen yaptığı bir şey sırf bana değil diger imzalarada aynısı oluyor..Eğer ki sırf bana oluyorsa değiştirebilirim sorun teşkil etmez..

İyi günler..