...Resimli...Özlü...Sözler...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan ...Resimli...Özlü...Sözler... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66,301 kez görüntülenmiş, 176 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı ...Resimli...Özlü...Sözler...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hayat bir derstir,ders almasını bilene.. paylaşımın için teşekkür ederim ölüdeniz.. tamda ben buraya dogru geliyordum.. benden önce davrandı. demek oluyorki benden çok yaşayacaksınız:)

Ö

ölüdeniz

su perisi' Alıntı:
Hayat bir derstir,ders almasını bilene.. paylaşımın için teşekkür ederim ölüdeniz.. tamda ben buraya dogru geliyordum.. benden önce davrandı. demek oluyorki benden çok yaşayacaksınız:)
Özür dilerim sizden önce davrandığım için sizden çok yaşayacağımı nerden çıkardınız.siz kaygısız olun ben yolun üçte birini geçtim  :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Peki o zaman,size yolunuzdan alı koymayım:) aynen devam edin paylaşımlarınıza:)
Bu arada aramızda kalsın,bu resmi bir önceki sayfada paylaşmışım:( degiştirme butonuda yokki degiştireyim:(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
O kadar bankaalr hortumlanır.... büyük hırsız malı götürür, adamın biride marekt soydu diye en agır cezayı çeker..büyük hırsız bu ara geri döner ve zaman aşımından şuçu affolur..

Ö

ölüdeniz

su perisi' Alıntı:
O kadar bankaalr hortumlanır.... büyük hırsız malı götürür, adamın biride marekt soydu diye en agır cezayı çeker..büyük hırsız bu ara geri döner ve zaman aşımından şuçu affolur..
:sus

E

erdal_ergen

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Emeğinize sağlık harika paylaşım için teşekkürler :D ;)