Regedit Kullanımı

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Regedit Kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,105 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Regedit Kullanımı
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
muhammed çok teşekkürler bilmesende yapamasanda bişiler öğrenmek güzel en azından nerden yapılabileceğini bilmek

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
nazarelif' Alıntı:
muhammed çok teşekkürler bilmesende yapamasanda bişiler öğrenmek güzel en azından nerden yapılabileceğini bilmek
Öğrendiklerinizi bildiklerinizi yeri geldiğinde uygulayınki bir anlamı olsun.
Değilmi ama..

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
tabi cnm uygulamak için gerekli zaten bazılarını not aldım. haddimi aşmadan halletcem inş. bir de viruslerden kurtulmayı öğrensem tamamdır ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
nazarelif' Alıntı:
tabi cnm uygulamak için gerekli zaten bazılarını not aldım. haddimi aşmadan halletcem inş. bir de viruslerden kurtulmayı öğrensem tamamdır ;)
Hiç çekinmeyin valla. Boza boza öğreniliyor vesselam. Tecrübe konuşuyor yani :d
Elinizi korkak alıştırmayın diye bir söz vardı bizim burada..
Sizde öle yapın deneme yanılma metodu işte..

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
pc kendime ait olsa tamam da evde diğer üyelerde var

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
hiç bişey olmaz ne olcak babam evde 3.dünya savaşını çıkarır sadece ;D ;D ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
nazarelif' Alıntı:
hiç bişey olmaz ne olcak babam evde 3.dünya savaşını çıkarır sadece ;D ;D ;D
Hadi ya :d Savaş sonrası yaralar sarılır merak etmeyin :d

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
yaralarımı sarmaktansa hiç yaralanmadan bu işin içinden çıkmayı  tercih ederim. trojanlarla başım dertte

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
NTFS dosya sistemi, dosyalarinizi sifreleme imkani sunuyor size. XP de dosya sifreleme imkaniyla sadece kullanicilarinin hizmetinde bulunuyor. Bunu yapmak içinse dosyaya sag tiklatin ve özellikler kismina tiklayin ardindan genel sekmesinde gelismis bölümüne gelin ve veriyi korumak için içerigi sifrele kismini seçin, hepsi bukadar

İşlemi yaptım ama şifremi vermedi :)Bende tekrar iptal ettim..
Şifremi vermeden ben nasıl açacagım dosyayı :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gereksiz uygulamalarin yüklenmesini engellemek için çalistir bölümüne gelip msconfig yazin yahut ta baslat
( baslangiç ) tan tanimadiginiz size yabanci gelen uygulamalari kaldiriniz.

Burda başlangıçla çalışmasını engelmemek sitediğim bir kaç programda aktif bulunmakta..İstiyorum ki,gerektigi zamn çalışıp pc mi gereksiz bir yavaşlatmaya sebbe olmasın..msn nin açtıgımda karşıma gelmemesi,ben istediğim an ikonunun üzerine tıkladığımda açılımı gibi vb..
Bir kaç programın ismini biliyorum ve tıkları kaldırılmış durumda,ama bu bün baktım yine dolmuş ismine yabancı oldugum programlar var..Bilmediğim proğramın tıkını kaldırıp pcye zarar vermek istemiyorum...
Örnek verebilir misin? Gerekli ve xp açıldıgında mutlaka aktif halde olması gereken programlar hangileri..
Örnek: Vürüs programı her zamn aktif halde bulunması gerekiyor..vA "CTFMON" dosyasınında çalışması gerekiyor...
Bir önceki formatta "gttask" diye bir programında tikinin durması gerekiyor diye aklımda kalmıştı ama şu an öyle bir program yok ve kafam karıştı:S