Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer...

  • Konbuyu başlatan SCHW4RZ
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde SCHW4RZ tarafından oluşturulan Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,007 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer...
Konbuyu başlatan SCHW4RZ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
S

SCHW4RZ

Kullanıcı
20 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.facebook.com
En son okuduğum kitap bu. Adı biraz uzun ve karışık olabilir ama anlatım dili bence çok iyi. Felsefe ile ilgilenenler kesinlikle okumalılar. Basit bir dille, mizahla karışık şekilde anlatıp okuyucuları eğlendiriyor  8)



Bilgi:
Dikkat! İçerde Felsefespri var!

“Yılın en matrak çoksatarı” –The Boston Globe

“Çok güldüm, çok şey öğrendim, çok sevdim” –Roy Blount Jr.

Felsefe mi? Felsefeyi anlamak için büyük bir dehanın zekâsına ve peygamber sabrına sahip olmak gerekir. Bu doğru değil! Bu komik, ele avuca sığmaz, çok yönlü ve zengin içerikli kitap bu efsaneyi yerle bir ediyor.

“Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer…” ile birlikte kendinizi olağanüstü eğlenceli bir felsefe dersinin içinde bulacaksınız. Felsefi kavramların esprilerle nasıl aydınlatılabileceğini, mizahın da aslında büyüleyici bir felsefi içerik barındırdığını göreceksiniz. Ama bir dakika… Bu iki kavrayış yolu, yani felsefe ile espri aynı şey mi yoksa? Fıkra ve esprilerin kuruluşu ve etkisiyle felsefi kavramların kuruluşu ve etkisi aynı malzemelere dayanmaz mı? İkisi de aynı şekilde aklımızı gıdıklamaz mı? Şey, biraz düşünüp sonra söylesek?

Harvard'lı iki felsefe profesöründen “güldürürken düşündüren” bir Stand-Up…
 
D

drmustang

Kullanıcı
7 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
adana
çok merak ettiğim korsanını bulamadığım için alamadığım ama elimdeki kitap  bitince paraya kıyıp alacağımdır kendisi:p :p
 
N

nakrat

Kullanıcı
19 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Okunması gerek diye düşünüyorum, sadece kabını incelemiş olsam da.
 
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İlgimi çekmeyibaşardı:) .. Hastasıyım,Felsefik düşüncelerle hep tefekküre dalar,kafamı karıştırırım. Bu sefer gülmeyi deneyeyim bakalım :)
Umarım bulurum kitabı. Teşekkürler
 
Üst