piramit öğrencileri size merhaba diyor

  • Konbuyu başlatan muraturkom
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde muraturkom tarafından oluşturulan piramit öğrencileri size merhaba diyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,929 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı piramit öğrencileri size merhaba diyor
Konbuyu başlatan muraturkom
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muraturkom
M

muraturkom

Burak saykı 2482/9e/2009** piramit öğrenci tarafından yıl sonunda anlatılıyor.


sorumluluk:
Piramit sorumluluk gerektiren bir faaliyet gibi geldi bana. Piramit sayesinde sorumluluk almaya başladım. İyilik yapmayı öğrendim. Kendi yüzümü”kendimi tanıdım” gördüm.Yaptığım kötülükleri dolaba asarak hergün kendimi acımasızca “eleştirdim”cezalandırdım.

Öneri:  piramit öğrencileri huzurevine götürebilir. Onları ziyaret ederek yüzlerini güldürmüş oluruz.

Annemin tepkisi: annem ilk kendimi cezalandırmaya”eleştirmeye”başladığımda oğlum sen delirdin mi? Ne yapıyorsun demişti. Anneme olayı izah ettiğimde bana aferin dedi. Yaptığım iyilikleri de gösterdim.sonra bana ödül olarak para verdi ve internete yolladı.

Derslerime etkileri:
Birinci dönem karnemde zayıfım yoktu. Ama  teşekkür belgesi de yoktu. Ama bu dönem piramit hocamı”öğretmenimi” dinleyerek derslerime sarıldım.2.dönem teşekkür almayı ve teknik liseye geçmeyi hedefledim. Şimdilik bir tek dersim var fizik:2 sanırım ama sözlü notum 65 olursa Allah nasip ederse teknik liseye geçeceğim.

Sağolun hocam xD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ramazan Can Böce 2491/9e/2009** piramit öğrenci tarafından yıl sonunda anlatılıyor.

Piramit: piramit sayesinde insan kendi kişiliğini buluyor. Kendi kendine çaba göstermeyi  öğreniyor. Piramit çalışması başladıktan sonra kendimi toparladım. Derslerimi düzelttim ,ailem bu olaya çok şaşırdı. Ben piramit çalışması sayesinde kişiliğimi buldum. Herkesin bu etkinliğe katılmasını isterim çok yararlı olur.

Selman Arslan 2441/9e/2009** piramit öğrenci tarafından yıl sonunda anlatılıyor.


Piramit bana çok şey öğretti. Kendime güvenim arttı. Yardımlaşmamız gerektiğini anladım. Kendimi eleştirerek çok şeyi başarmayı öğrendim. Notlarıma da çok etkisi oldu. Murat Urkom öğretmenimize teşekkür ederim. Ben dolaba yazarak kendimi eleştirdiğimde yengemin oğlu bana sen deli misin neden kendini kötülüyorsun dedi. Halam da gördü çok beğendi.

Mustafa Kaltaka 2473/9e/2009** piramit öğrenci tarafından yıl sonunda anlatılıyor.

piramit kişisel gelişim bir yıl uygulamdı işte sonuçları/ çevrenizde okuyan gençlerle paylaşmanızı dilerim
Piramit çalışması derslerime daha iyi çalışmamı sağladı. 2.dönemde derslerim biraz daha düzeldi. Grup çalışmalarına aklıma yatmadığı için gitmedim, gitseydim daha iyi olurdu. Devamsızlığımda azaldı.

Ali Dereli  9e/2009** piramit öğrenci tarafından yıl sonunda anlatılıyor.

Piramitin verdiği faydalar:
Benim derslerimle ilgim yoktu.birinci dönemin sonlarında piramit uygulaması başladı.piramit insanlığı doğru bir kişiliği anlatıyor.derslerim iyi oldu.hocamız bize öğretmen gibi değil arkadaşı gibi davrandı. Ailem bu çalışmada beni destekledi. Hocamız çok yardımsever birisi. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden giymedikleri kıyafetleri topladı ve yoksul insanlara” köy ilköğretim okulları” na verdi. Piramit bize iyiliği öğretti.

yorum sizlerin sevgiler selamlar
 
G

gokturk

Kullanıcı
12 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
www.fussilet.com
Akılcıl ve yararlı bir yöntem hayatın her evresinde de kullanabliyorsunuz ne güzel..Teşekkürler paylaştığnız için.. ;)
 
S

spiritualsigns

Merhaba çocuklar.... Allah kolaylık versin ne diyeyim...  8)
 
M

muraturkom

göktürk  ün/
yakaladığı nokta tam isabet denilebilecek birdurum,gerçekten de hayatın her evresinde kullanabilecekleri çalışma biçimi.
arkadaşlar bu çalışmayı üç yıldır sürdürüyorum. bunu yaparken hiç bir ücret almıyorum. ruhuma verdiği zenginlik ve lezzet zenginliği dolduruyor içimi adeta.
önümüzdeki yıl belkide AB KAPSAMINDA BİR PROJE SUNUMU İÇİN yabancı dile tercüme etmem gerekiyor. bu konuda ingilizcesi iyi arkadaşlardan yardım istiyorum.
konuyu çocuklar düşük cümle hatalı kelimelerde kullanarak anlatsalar bile bana doğal geldiği için düzeltme yapmadan yayınlıyorum.
isterseniz daha da iilgi çeken yorumlar var.
bu sizin ilgi göstermenizle olabilir.
kendi çocuklarınıza, kardeşlerinize uygulamanızı tavsiye ederim.onu ikna etmek için öğrenci tanımlamalarını okutmanız yeterli olacağı inancındayım.
uygulama kitapçığını arzu ederseniz ücretsiz postalarım. not bu bir reklam değildir. tavsiyedir. ücretsiz olması onun güzelliğini çoğalttığını düşünüyorum.
çocuklarınıza yada kardeşlerinize ders okul problemi olanlara her yaş grubuna uyarlanabilir.
ana sınıfı çalışmasına başladım devam ediyor.
bu öğrencilerim lise 9 hazırlık okuyorlar.
sevgilerimi gönderiyor / mesajlarınızı eleştirilerinizi göndermenizi diliyorum.

yapılan bir işin mükemmelliği aldığı eleştirilerle güçlenir çoğalır yayılır. bu sözü de ben uydurdum
 
M

muraturkom

nil çocuklara gönderdiğin mesaj için teşekkür ederim. onlar bu çalışmaya gönüllü katıldılar ve sürdürdüler. hiç bir şekilde zorunluluk koşulu olmadı olamaz.dilerlerse herhangi bir evresinde ayrılmakta serbesttirler. şu ana kadar ayrılan  olmadı ilave olmak isteyenler çok oldu ancak ben yetersiz kaldım. belki önümüzdeki yıl okuldaki 180 arkakadaşımdan bazıları katılırsa daha çok sayıda piramit öğrencimiz olacaktır umarım.
 
G

gokturk

Kullanıcı
12 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
www.fussilet.com
kitapçığını arzu ederseniz ücretsiz postalarım
Çok memnun kalırım diyeceğim ama benim çocuk daha 3 yaşında 2 senesi daha var..Ama yine de kenarda bulunmasında fayda görüyorum.Çok müteşekkir kalırım size ama posta ücretini müsaade edin ben ödiyeyim..
 
M

muraturkom

göktürk/ Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşaalah.
muraturkom google den girince bloglarda var. ben ikinci gelişmiş baskısını hazırlıyorum. ondan gönderirim ücret yok bizim felsemize aykırı. selamlar.
 
Üst