Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhteşem gerçekten çok etkileyici tam da düşlediğim dibi...
Böyle bir ülkem olsun ama okuyan aydın insanlarla dolsun...
Sosyal sorunlardan siyasi dalaşmalardan ,çıkarcı yaklaşımlardan sıkıldım ve sansürledim düşüncelerimi artık kitap okumayıda bıraktım..
Hoş okumak cehaleti alır Eş...k baki kalırmış...
Siz bakmayın bana kitap okumak için yine de geçerli nedenleriniz olsun ki aydınlansın dünya ...
Sevgili Kagittan ..
Baksana gözleri ışıldıyor bir kase çorba için.. açlık dayanılmaz bir duygudur ..
O anı yaşamak mutluluğun resmi diyelim biz buna...
Bulgaristan halkı elektrik zamlarını protesto için bir haftadır eylem yapıyor...
Yurdum insanı hem akıllı hem sabırlı dahiyane icatlar peşinde...
ama ben internetten otomatik ödeme yapıyorum kuzu kuzu)
Bu akşam haberlerde elini ayağını kullanamayan bir engelli vardı. Ancak ağzı ve dişleriyle tüm engelleri aşıp yemeğini yiyor. Bilgisayar kullanıyor hatta kalem kullanıyor. Kendimden utandım saçma sapan şeylerle ne kadar çok kendimi üzp şükretmiyorum dedim. Hayatımın en büyük anlamı annemden de biliyorum ancak bu akşam izlediğim bu habere kadar hiç bu kadar şükretme isteğini ruhumda duymamıştım. Bu paylaşım içinde (tabi diğerleri içinde) teşekkürler Sevgili Ayfer Abla.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.