Patronlar ve Hobileri

  • Konbuyu başlatan Bülent
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İş Dünyası Yazıları kategorisinde Bülent tarafından oluşturulan Patronlar ve Hobileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,127 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İş Dünyası Yazıları
Konu Başlığı Patronlar ve Hobileri
Konbuyu başlatan Bülent
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bülent
B

Bülent

Mustafa Koç planörden, Cem Boyner fotoğraf çekerken kafasını dinliyor. Ya diğerleri..
Cem Yılmaz otomobil topluyor, Kayahan gitar. Mehmet Aslantuğ teknesinden inmiyor, Mustafa Koç planörden. Cem Boyner fotoğraf çekerken, Hüsnü Şenlendirici balık tutarken, Toprak Sergen tangoda kafasını dinliyor. II. Abdülhamid sandalye yaparmış, Yavuz Sultan Selim kuyum işleri, Fatih Sultan Mehmet bahçıvanlık. Sanıldığının aksine hobiler zaman geçirmek için icat edilmiş boş meşgaleler değil. Bir ya da birkaçıyla uğraşarak yeni bir çevre edinmek, yeni insanlarla tanışmak hatta imajınızı yenilemek bile mümkün.
Evcimen, cana yakın ama temposuz

FOTOĞRAF - Cem Boyner modeli

25 ünlü kadın tarafından Türkiye'nin en çekici erkeği ilan edilen işadamı Cem Boyner, lise yıllarından beni amatör olarak fotoğraf çekiyor. Fethiye, Bodrum, Datça, Filipinler ve Endonezya'da çektiği fotoğrafları Sualtı adlı sergisinde topladı. Şimdilerde çoğunlukla insan çekiyor ama izin almadan deklanşöre basmıyor.

Sabırlı, sakinama başına buyruk

BALIKAVI - Hüsnü Şenlendirici modeli

Ünlü klarnetçi Bebek sahilindeki bankında battaniyesiyle sabahlarken, defalarca paparazzilere yakalandı. Eşi Nazire Hanım onu evden attı diye haberleri yapılırken, o kafasını boşaltmak için balık tutuyordu. Şenlendirici yasak aşk yaşadığı Deniz Seki'yle de ilk kez bir belediyenin deniz ve balık festivalinde aynı sahneye çıktı.

Zarif, popüler ama teşhirci

TANGO Toprak Sergen modeli

Hayatına tangoyu nüfuz ettirme kararı aldığından beri çok mutlu aktör Toprak Sergen. Çok beğendiği Fabian Salas-Carolina del Rivero ile workshop'a gidiyor. 2007'de en büyük hayallerinden biri olan Uluslararası Festival'e katıldı. Çok sıkı çalışıyor ama şansı açık: Tango pasion, Gotan Project, Band-o-neon arka arkaya ziyaretine geldi.

Tavırlı, sosyal ama yıpratıcı

AMME - Mehmet Ali Alabora modeli

Alabora tarzı muhaliflik de iyi fikir. Nasılsa konu çok: Irak'ın işgalini, Bush'un gelişini protesto edebilir, çevre, insan hakları, adalet için gösterilere katılabilirsiniz. Ama yıpratıcı bir uğraş: Gözaltına alınmasanız bile aktör Alabora'nın başına geldiği gibi polis köpeği tarafından ısırılabilir, itilip kakılabilir, kafanıza taş veya cop yiyebilirsiniz.

Kurnaz, sosyalama seçkinci

GOLF - Kaya Çilingiroğlu

Madeni paradan saate, kalemden şapkaya daha birçok konuda koleksiyonu bulunan işadamı Kaya Çilingiroğlu aynı zamanda bir golf oyuncusu. Babasının ismine de Antalya'da bir golf turnuvası düzenleniyor. Bebek'te kameralara yakalandığı sevgilisi Feraye Tanyolaç'la da ortak zevkleri golf. Bu şekilde tanıştıkları iddia ediliyor.

Maceracı, seksi ama cool

YELKEN - Mehmet Aslantuğ modeli

Bir İstanbul Masalı TV dizisinin Selim'i aktör Mehmet Aslantuğ, dizide rol gereği tekneyle dünya turuna çıkıyordu. Aslantuğ gerçek yaşamında da tam bir tekne tutkunu. Tatille çıktığında otele kapanmak yerine, yelkenli teknesinde kalıyor. Benete-au 50 isimli teknesini Bodrum yakınlarında, Bitez'e demirleyen Aslantuğ, sadece akşam yemekleri için karaya çıkıyor.

Detaycı, vefalı ama sağlamcı

KOLEKSİYON - Cem Yılmaz modeli

Yapılan tahminlere göre 12 yılda 91 adet otomobil satın aldı. Otomobilden asla vazgeçemeyeceğini belirten ünlü komedyenin koleksiyonunda Porsche 911 Turbo, 911 GT3, 911 Carrera 4S, Mini Cooper S Turbo, üç Maxi Scooter, bir Piaggio üç tekerli motosiklet ile bir de bir cip bulunuyor.

İddialı, rekabetçi ama tek tabanca

MOTOSİKLET - Cem Hakko modeli

İşadamı Cem Hakko, motokrosa merak sarınca, yarışçı Süleyman Memnun'dan her pazar 7-8 saatlik eğitimler aldı. Gezmek için her şekilde motosiklet tercih ederim diyen Hakko, Belgrad Ormanları, Uludağ gibi farklı parkurlarda motokros yapıyor. İşe giderken kullandığı bir Harley Davidson'ı ve kros motosikletleri var.

Gösterişli konforlu ama gürültücü

UÇAK - İbrahim Tatlıses modeli

Ünlü şarkıcı uçma korkusunu yendi, üstelik bu korkusunu bir de hobi haline getirdi. ABD'den 2.5 milyon dolara King Air B200 tipi çift motorlu bir uçak satın alan Tatlıses bazen uçuşlarda pilot koltuğuna oturuyor. Lövyeyi tutmaktan ve pilotlarından ders almaktan keyif alıyor.

Zevkli, romantik ama klasik

KAYAK - Mustafa Sandal modeli

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın kendini iyi hissettiği hobisi kayak. Öyle ki Hülya Avşar'a karşı teniste zayıf kalınca rövanş için onu kayağa davet etmişti. Karısı Emina ile Uludağ'ı çok seviyorlar. Burada birlikte kaydıkları dakikalar Sandal için o kadar kıymetli ki geçen yılbaşı Kazak bir işadamından gelen 200 bin dolarlık konser teklifini reddetmişti.

KARŞI CİNSİ ETKİLEMEK İÇİN 5 HOBİ

SİHİR: Bu tılsım işinde gerçekten bir keramet var. Kulaktan çiçek çıkarmak gibi adi bir numara bile doğru yerde kullanıldığında cinsi latife çok sevimli gelebiliyor. Zaten istikamet Sermet Erkin demedik ki. Bunun Chris Angel'ı da var. Youtube'da izlenme rekorları kırıyor, hayranlarının yüzde 90'ı kadın.

SPOR: Spor yapmak sağlıklı ve güçlü bir erkek olduğunuzun göstergesi. Hele bir de aynı sporla uğraşıyorsanız ortak yanınız da çıktı, o idmanın tadından yenmez artık. Taylandlı tenisçi Paradorn Srichapan'ı bir düşünsenize. O kadar manken-modelle etkileyici şahane bakışları sayesinde çıkmadı herhalde.

GİTAR: Gitarın bağlama ya da kemana neden bu kadar fark attığının hiçbir bilimsel açıklaması yok. Ama bin yıllardır kadınlar müziği ve müzisyenleri romantik ve çekici buluyor. Onun için bir şarkı yazın. Bestesi-güftesi her nasıl olursa olsun bir kadın kendisi için yazılmış bir şarkıyı her zaman beğenir.

KOMEDİ: Gerçek bir hanımefendiyi tebessüm ettirebilmekte yakışıklılığın ötesine geçen bir çekicilik var. Bakınız Cem Yılmaz. Hadi siz de bugün başınızdan geçen terslikleri ona komik taraflarıyla anlatın. İlk günden hemen stand up yapamaz mısınız? Tamam, başlangıç olarak eğlenceli bir e-mail de kabul.

DANS: Bakın bundan kaçış yok, eninde sonunda bir yerde yakalanırsınız. İster tango, ister vals, ister Kafkas. Bir dansı mutlaka iyi yapacaksınız. O dans ki performansınız, endamınız, figürleriniz yıllarca hatırda kalacak, dedeniz beni şöyle tuttu, böyle çevirdi diye torunlara bile anlatılacak.

Hürriyet
Savaş Özbey'in yazısı
 
Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler...  ;)
 
Üst