Yaşıyoruz. Şaka maka yaşıyoruz. Yada şöyle bir tabirle paldır küldür de olsa hayattayız. Hayattayız da ne kadar yaşıyoruz. Her sabah yatağın tersinden de olsa bir şekilde uyanıyoruz. Uyanıyoruz da ne yapıyoruz. Tembel bir toplum olduk çıktık. Yaşadığımıza şükredip birileri bizim için bi şeyler yapsın diye kollarımıza bir birine bağlayıp oturuyoruz. Hep çaresizlikten yokluktan şikayet eden bireyler kolinisi halinde hayatı sürdürüyoruz işte. Dedim ya paldır küldür...
Eminim Mimar Sinan ın imkanları bizden çok daha fazla olduğundan yapabilmiştir o muhteşem yapıtları. Atatürk de aynı imkanlarla kazanmıştır zaferleri. Kimbilir belki Fatih Sultan Mehmet de öyle fethetmiştir İstanbul umuzu. Biraz büyüklerimizden örnekler alsak biraz ders çıkara bilsek tarihimizden öyle muhteşem bir ülke haline geliriz ki. Yok ben memnunum hayatımdan biraz daha yatayım derseniz!!! onuda siz bilirsiniz
Eminim Mimar Sinan ın imkanları bizden çok daha fazla olduğundan yapabilmiştir o muhteşem yapıtları. Atatürk de aynı imkanlarla kazanmıştır zaferleri. Kimbilir belki Fatih Sultan Mehmet de öyle fethetmiştir İstanbul umuzu. Biraz büyüklerimizden örnekler alsak biraz ders çıkara bilsek tarihimizden öyle muhteşem bir ülke haline geliriz ki. Yok ben memnunum hayatımdan biraz daha yatayım derseniz!!! onuda siz bilirsiniz