Pablo Picasso ve Resimleri

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sanat kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Pablo Picasso ve Resimleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,090 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sanat
Konu Başlığı Pablo Picasso ve Resimleri
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten çok gusel resimler böyle karmakarısık resimlere bayılyorum

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İsmi gerçekden de çok uzunmuş:)

Mavi dönem,pembe dönem resimleri  diye dönem dönem çizmiş..İsterdimki birde siyah beyaz dönem çizsin:)

İnternetle tanışmadan önceki dönemlerimde,ve sanat ve sanatçıları tanımadan,gazede yada dergilerdeki ressamını bileyim yada bilmemeyim,tablo,soyut yada somut her çizimi kesip kızıma hediye ederdim..
Tutmuş oldugu günlügün köşelerine yapıştırması ve sanatı ve sanatçıyı tanıması için..
Şimdi büyüdü kocaman bir kız oldu...Yapmış oldugum bu küçüçük jestler sayesinde çok güzel fırça kullanır ve okulda resim sergisinde yapmış oldugu resimle ödül bile aldı... :)
Şimdilerde elien fırçasını alacak zamanı olmuyor,şimdilerde eline böcekler alıp inceliyor,belli mi olur ilerde soyut resimelrden hayvan resimleri çizmeye döner:)
Her ne kadar soyut resimleri çok sevsem de :)

Paylaşımın için teşekürler admibim ...Kızım gelsin onada gösterecegim bu resimleri :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkürler paylaşım için...
Picassonun değişik bir tarzı var ve beni yoruyor.

H

hanedeyim

Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Clito Ruiz y Picasso
bu kadar uzun bi ismim olsa ben bu ismi koyanı öperdimmmm ::)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim' Alıntı:
Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Clito Ruiz y Picasso
bu kadar uzun bi ismim olsa ben bu ismi koyanı öperdimmmm ::)
Afilli olurdu işte..İstediğini kullan  ;)

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
bende bu tarz resimleri severim :)

V

vikontt

Kullanıcı
27 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Belki daha önceden seyredenleriniz olmuştur. Bu Guernica nın 3 boyutlu canlandırması. Böyle 3 boyutlu bir şekilde bakınca picasso nun bir savaşı ve etkilerini ne kadar ustalıkla resmettiğini görebiliyoruz.

Bir de kubizm hakkında bir detay vereyim; Amaç aslında tek bir düzlemde üç boyutlu bir objeyi aynı kareye sığdırmak. yani tek bir yönden bakacaksınız ve hem sağdan hem soldan hem yukarıdan resmi görebileceksiniz. bir çeşit kırılmış aynadan yansıyanları resmetmeye benzesede derinlerinde farklı bir deneyim var.

http://www.lena-gieseke.com/guernica/movie.html

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Gülşah' Alıntı:
van gogh gibi picasso'nunda resimleri ilginç çekici ve anlamlı... iyice bakıldığında  içinde yada derinlerde bir hzün var sanki!
Ne güzel bakıyonuz öle :)