Özel Mesaj Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ixlam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ixlam

Kullanıcı
Web
www.iclalaydinfan.com
Merhabalar,
sitedeki arkadaşlarımızdan birinden bir ileti aldım ancak sanıyorum üye izinlerinden dolayı olacak, cevap yazamıyorum. İlgilenir misiniz lütfen? Teşekkürler.
(ayrıca arkadaşım bu mesajı okursa izlam değil ixlam ;))
sevgiler...

düzeltme: bir de profilimden burcumu ikizler olarak seçiyorum ama koç olarak görünüyor. en azından her üyenin kendi iletilerini düzenleme şansı da olmalı diye düşünüyorum ilgilenirseniz mutlu olurum. teşekkürler.
ixlam

Mevcut şartlar budur.

Forumdaki paylaşım sayınız arttıkça bir takım opsiyonları kazanıyorsunuz.
Bu da yeni başlayan bir paylaşımcı ile bu foruma gerçekten emek veren paylaşımcı arasındaki farkı ortaya koymaktadır. Özel mesaj sayımızdaki kısıtlamamız da "arkadaşlık sitesi" gibi kullanmaya çalışan arkadaşlara karşı aldığımız küçük bir önlem.

Saygılar.

anladım. öyleyse rica etsem doğa arkadaşımıza durumu açıklar mısınız lütfen ben forumu bu konuda kirletmek istemiyorum. ve tabi cevap vermeye tenezzül etmedi gibi yanlış bir kanıya kapılmasını ve bu sitedeki nispeten olumlu durumumun zedelenmesini istemiyorum. bu konuda çok deneyimim oldu ve malesef üyeliğimi iptal etmemle sonuçlandı burada da aynısı olmasını istemiyorum. sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri