Özel Hastanede Bebeğe Makyaj Skandalı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı

bebek-makyaj1.jpg

Olay hastanede bebeğe makyaj

Kartal’da, SGK’dan para almak için yeni doğan bebeklerin yoğun bakımda tutulduğu iddiaları üzerine kapatılan özel hastanede bebeğe makyaj yapılırken çekilen görüntüler skandalın tuzu biberi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma tamamlanıncaya kadar kapatılan Özel Kartal Hastanesi’nde karmaşa devam ediyor.

Tahliye edilen hastaların yanı sıra geçmişte bebekleri yoğun bakımda yatırılan aileler de hastaneden bilgi almaya çalışıyor. Çocuklarının boşu boşuna yoğun bakımda yatırıldığı iddiaları ise anne ve babaları tedirgin ediyor.

Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde bir vatandaşın çektiği görüntüler dün akşam Star Haber’de yayınlandı.

Görüntülerde en dikkat çekeni makyaj yapılan bebek oldu. Bir hemşire, kucağına yatırdığı bebeğin dudağına ruj sürüp, kaş ve kirpik yapıyor. Hemşire daha sonra da bu bebeğin makyajlı halinin fotoğrafını çekiyor.

Bende inanmak istemiyorum ama bu ülkede olmaz diye bi'şey yok. Haberi okuduğum andan itibaren  şoktayım..
Ticarette,ihalede ,eğitimde vs.yolsuzluk derken  sağlık sorunları zaten hat safdada
Sosyal Devlet olmaktan bu denli uzaklaşıp özelleşirsek olacağı buydu tabii ki..
Para hırsı sınır tanımıyor..Haddini aşan aşana ..! 

Tuğba:) aslında bende hiiç şaşırmıyorum ama bu utanmaz tiplerin sayısında fazlaca attış olması işin esas üzücü yönü...

crt' Alıntı:
Tuğba:) aslında bende hiiç şaşırmıyorum ama bu utanmaz tiplerin sayısında fazlaca attış olması işin esas üzücü yönü...

Çünkü bunları normal gibi gösteren ve bunları sevimli gösteren medyanın ya da iletişim araçlarının başka bireyleri özendirmesi sanıyorum daha da artacak :-X

crt' Alıntı:
Bir hemşire, kucağına yatırdığı bebeğin dudağına ruj sürüp, kaş ve kirpik yapıyor. Hemşire daha sonra da bu bebeğin makyajlı halinin fotoğrafını çekiyor.

Allah akıl fikir versin diyorum..

Ben haberlerde izlemiştim bu olayı neler hissettiğim anlatamıyorum o hemşireyi ...... :-X
bukadar hasta bir insanı da çevresindeki doktorlarda mı farketmemiş ki olay buraya gelene kadar önlem almamışlar.

böyle insanlara meydan verildiği için normal karşılıyorum..
eminim hiçbir ceza almadan kurtulur...

Geri