Özel Hastanede Bebeğe Makyaj Skandalı..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde crt tarafından oluşturulan Özel Hastanede Bebeğe Makyaj Skandalı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,333 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Özel Hastanede Bebeğe Makyaj Skandalı..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan saniye
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Olay hastanede bebeğe makyaj

Kartal’da, SGK’dan para almak için yeni doğan bebeklerin yoğun bakımda tutulduğu iddiaları üzerine kapatılan özel hastanede bebeğe makyaj yapılırken çekilen görüntüler skandalın tuzu biberi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma tamamlanıncaya kadar kapatılan Özel Kartal Hastanesi’nde karmaşa devam ediyor.

Tahliye edilen hastaların yanı sıra geçmişte bebekleri yoğun bakımda yatırılan aileler de hastaneden bilgi almaya çalışıyor. Çocuklarının boşu boşuna yoğun bakımda yatırıldığı iddiaları ise anne ve babaları tedirgin ediyor.

Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde bir vatandaşın çektiği görüntüler dün akşam Star Haber’de yayınlandı.

Görüntülerde en dikkat çekeni makyaj yapılan bebek oldu. Bir hemşire, kucağına yatırdığı bebeğin dudağına ruj sürüp, kaş ve kirpik yapıyor. Hemşire daha sonra da bu bebeğin makyajlı halinin fotoğrafını çekiyor.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bende inanmak istemiyorum ama bu ülkede olmaz diye bi'şey yok. Haberi okuduğum andan itibaren  şoktayım..
Ticarette,ihalede ,eğitimde vs.yolsuzluk derken  sağlık sorunları zaten hat safdada
Sosyal Devlet olmaktan bu denli uzaklaşıp özelleşirsek olacağı buydu tabii ki..
Para hırsı sınır tanımıyor..Haddini aşan aşana ..! 

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Şaşırmadım bu tarz insanlar her yerde var.  :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğba:) aslında bende hiiç şaşırmıyorum ama bu utanmaz tiplerin sayısında fazlaca attış olması işin esas üzücü yönü...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Tuğba:) aslında bende hiiç şaşırmıyorum ama bu utanmaz tiplerin sayısında fazlaca attış olması işin esas üzücü yönü...

Çünkü bunları normal gibi gösteren ve bunları sevimli gösteren medyanın ya da iletişim araçlarının başka bireyleri özendirmesi sanıyorum daha da artacak :-X

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
crt' Alıntı:
Bir hemşire, kucağına yatırdığı bebeğin dudağına ruj sürüp, kaş ve kirpik yapıyor. Hemşire daha sonra da bu bebeğin makyajlı halinin fotoğrafını çekiyor.
Allah akıl fikir versin diyorum..

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben haberlerde izlemiştim bu olayı neler hissettiğim anlatamıyorum o hemşireyi ...... :-X
bukadar hasta bir insanı da çevresindeki doktorlarda mı farketmemiş ki olay buraya gelene kadar önlem almamışlar.

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
böyle insanlara meydan verildiği için normal karşılıyorum..
eminim hiçbir ceza almadan kurtulur...