Oyun : Siz "siz" olun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili gençler:)
Siz siz olun kitap okuma alışkanlığınızı yitirmeyin...
Çok okuyun kendinizi devamlı yenileyerek üzerinizdeki baskılardan ve sizlere empoze edilmek istenen yalan-yanlış yaptırımlardan çabuk kurtulabilesiniz...

(Ne yazık ki  ben bu  alışkanlığımı yitirmeye başladım ve yayaş yavaş alışmaya çalışıyorum baskı ve yasaklara.!)

SİZ SİZ OLUN.... Sokak hayvanları severken çok dikkatli olun. Kuduz olma ihtimalleri yüksek. Ve eğer aşı yaptırmadıysanız mutlaka aşılarınızı olunuz.

Siz siz olun internet aleminde yazdığınıza çizdiğinize dikkat edin..
  Klavye kahramanlığı yorar insanı.

Siz siz olun acılarınızı ertelemeyin. Sevinç ertelenebilir,bir parti,bir buluşma,bi ziyafet,evlilik,tatil..
Ama sakın acıyı ertelemeyin,sakın.

SİZ SİZ OLUN.... Asla güvenmem demeyin. Yeniden güvenin, yeniden inanın ama asla ikinci bir şansı vermeyin ;) ( tüm ilişkilerinizde )

Gündeme bomba gibi düşen bu olay..!
Ülkemde ve de ortadoğu'da  yaşananları dahi unutturdu ...Bülen Ersoy ablamız genç nişanlısı tarafından yine aldatıldı ...
Haber, duyunca üzüntüden kahrolduk... Diva'ya bu yapılırmı yaw:(Berk  kınıyorum seni kahrol emi (:
Siz siz olun aklınızı başınıza alın çoluk çocukla fazlaca muhatap olmayın yane(:

Siz siz olun geriye takılı kalmayın.! Hedefiniz aydınlığa hep ileri olsun.

Siz siz olun,gün başlangıçında size sunulan iki seçenekten 'bugün iyi olacağım' olanı seçin.

Geri