Sevgili gençler Siz siz olun kitap okuma alışkanlığınızı yitirmeyin... Çok okuyun kendinizi devamlı yenileyerek üzerinizdeki baskılardan ve sizlere empoze edilmek istenen yalan-yanlış yaptırımlardan çabuk kurtulabilesiniz...
(Ne yazık ki ben bu alışkanlığımı yitirmeye başladım ve yayaş yavaş alışmaya çalışıyorum baskı ve yasaklara.!)
Gündeme bomba gibi düşen bu olay..! Ülkemde ve de ortadoğu'da yaşananları dahi unutturdu ...Bülen Ersoy ablamız genç nişanlısı tarafından yine aldatıldı ... Haber, duyunca üzüntüden kahrolduk... Diva'ya bu yapılırmı yawBerk kınıyorum seni kahrol emi Siz siz olun aklınızı başınıza alın çoluk çocukla fazlaca muhatap olmayın yane
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.