Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kissofdeath' Alıntı:
hafızamı kaybetsem kşke......  :'(
Duyduklarıma inanmak istemiyorum şaka gibi.!
Nedir sizi bu kadar  karamsarlığa iten  olumsuzluklar anlayamıyorum?
Hani karışmayayım diyorum ama üzülüyorum bu gibi durumlara.

Yaşayan bilir, en kötü durum haksızlık karşısında susmak, susmak zorunda kalmak... dünya sonsuza kadar kötülerin  :-X

cantuuu' Alıntı:
Yaşayan bilir, en kötü durum haksızlık karşısında susmak, susmak zorunda kalmak... dünya sonsuza kadar kötülerin  :-X
Tam üstüne bastın tuğba apla :)

Haksızlık karşısında susmak,suçtur; her suç'un cezası vardır,biz onu çekiyoruz işte.. Cezamız ne bilir misin?
Suç işlemek ! Evet,ceza olarak,suç işletir bize o baskıcı duygu..
O yüzden bu çark,sonsuza döneeeer,döner... Sonra çark dursa bile,başımız dönmüştür birkere..
Miğdemiz de bulanır..
Sancılar başlar ardından.
Ve biz,
Artık umuda gebeyizdir...

Evet evet umuda .O yüzden gülümse sen,
Nasıl ki fırtına,dineceğinin habercisiyse
Acıların da,umudun.. :)

2010 (gizli dosyalar :)

Başladık yine...  Harekete geçtiğiniz zaman haber verin'de, ayakkabı numaranız kadar cümle avans vereyim size...

kapat facebook, twit, vs....... hatta adsl fişini koparsam sonra televizyonu da pencereden atsam ardından eşyalarımı toplasam gitsem bir göl kenarında çadır kursam, piknik yapsam, balık tutsam,sonra domates biber yetiştirsem, onları toplamaya çıksam, çiçekleri sulasam böel  yaşayıp gitsem olmaz mı  ???  Olmaz tabi çünkü ben bayanım değil göl kenarında şu saate caddeye çıksam bakışlar değişir >:(

Vazgeçme!!
Koşullar bizi ne kadar zorlarsa o kadar güçlü oluyoruz ve öğreniyoruz...Ayakta duramayı da hayatta kalmayı da öğreniyoruz..İnanmaktan vazgeçme!! Elbet istediğine ulaşacaksın,az daha sabır...

Her zamanki gibi seviyeli yorumlarıyla güzel pensensimizi aramızda görmek sevindiriciydi.
Sevgiler

Sonunda başardım ve aldım telefon :D napalım biz gümrük vergisi verecek kadar zengin değiliz :D

Allah diyorum bu telefonu ömür boyu kullandırır inşallah :) yahu arkadaşlar istemese bende alacak değilim ben alıyorum onlar benden alıyor :)

İnş inş. Sigortalattır,kasko masko tamam olsun. :) Torunlara miras beyanı hazırla ,onlarda kullansın :):)
Hatta orta çağdan kalma diye,müzelere satıp yollarını bulsunlar :D
Benim tlf.da bindiği dalı kesmeye başladı,babam doğum gününde telefon alalım sana dedi,inat ettim ,ah niye ettim.:)

Geri