Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demokratik bi huku devleti taleb ediyormuş... Pehhh... Peki kimden? Sarı çizmeli mehmet ağadan heralde...

asukaki' Alıntı:
Japon edebiyatı okumak için zengin olmak gerekli herhalde yahu en az 20 lira ne edecem ben bu işi bir gelir olsa neyse ahh ahh şu  >:(

:) Yanlış dönemde doğduğumuz kesin. Ben paranın olmadığı bir devirde herkesin üretici olduğu ve bilgileri edinme yolunda bir tanıdık olmadan arkana kimseyi almadan, sonunu düşünmeden karşılıksız çıkarsız sadece öğrenme isteği ile daha sağlıklı bir toplum bırakabilmek adına çalışan insanların arasında olmak isterdim. Hiç paranın adının geçmediği sadece düşüncelerin önemli olduğu bir dönem sanıyorum yanlış zamanda geldim dünyaya :( >:(

cantuuu' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
Japon edebiyatı okumak için zengin olmak gerekli herhalde yahu en az 20 lira ne edecem ben bu işi bir gelir olsa neyse ahh ahh şu  >:(

:) Yanlış dönemde doğduğumuz kesin. Ben paranın olmadığı bir devirde herkesin üretici olduğu ve bilgileri edinme yolunda bir tanıdık olmadan arkana kimseyi almadan, sonunu düşünmeden karşılıksız çıkarsız sadece öğrenme isteği ile daha sağlıklı bir toplum bırakabilmek adına çalışan insanların arasında olmak isterdim. Hiç paranın adının geçmediği sadece düşüncelerin önemli olduğu bir dönem sanıyorum yanlış zamanda geldim dünyaya :( >:(

Reankarnasyona inanırmısın?

Sadece ideolojik anlamda kaos'a tahammül gösterebilirim,harici kaos ve karışıklıklara aynı tahammülü gösteremiyorum...

turtur' Alıntı:

Reankarnasyona inanırmısın?

[/quote]

Doğrusu inanmazdım. Ama artık düşünüyorum. Eğer bunca insan arasında kendimi işte bu fotoğraftaki gibi hissediyorsam ve kendi yaşıtlarım gibi davranamıyorsam belkide doğru olabilir.

alone_in_a_crowd.jpg

Ben farklı olmak için hiç uğraşmadım yıllardır bu farklılığımdan dolayı yalnızım.... Anlatması zor yaşayan bilir..

Geri