Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Salı günü her hangi bir ilaç firmasından davet aldım ben diyorum bunlara beni labaratuara alın onlar satış diyor sonra bne çıkıp geliyorum  haydi hayırlı traşlar :Pp

Zor olsa da geride bıraktım az çok yıprandım ama çok şey öğrendim. Sabrettim, sabrımın sonucu kazandım artık mutluluklar kapımda :) Herşey güzel olacak biliyorum daha da güzel olacak çünkü ben iyi bir insanım :)

Biz,kendimize yettik
kötülükten habersizdik
Biz,kendimize yettik;
yarını görmeden gittik
(barda filminde bir sahnede çalan parçadan geldi aklıma)

İyi filmdi biraz yapmacık olsada iyiydi :D nedense bütün filmler yapmacık geliyor bana doğru ama niye hep geliyor :)

Hayattın zevkini alan daha filmlerden hazetmez:D ha filmleri sevenlerin hayatı keyifsizdir demiyorum ::D
Senaryo senden,yapımcı ayarlarız,oyuncu ben olayım ,bir film yapalım,dünya alem bir daha film demesin:D

Kısıtlanan herşey insanoğlunda daha cazip hala gelir. Neden tecavüzler ve tacizler bu kadar fazla biraz oturup düşünmek lazım.
Çok ilginç bir olay başıma gelmişti asla unutmam. Lisede arkadaşlarımla film izliyorduk filmin öpüşme sahnesinde birden çoğu gülmeye başladı kimi gözünü kapadı. Hatta içlerinden bir arkadaş öpüşme ile hamile kalındığını söyledi herkese ve o zaman 16 yaşındaydım :-X.

Ben burada bunun uluorta ne ne değildir diye konuşulsun herşey anlatışsın demiyorum. Ama belli şeylerin çocuklara aile yada kitaplar yoluyla öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ne kadar garipsemiştim o zaman bunu bilmemek insanın başına gerçekten felaketler getirebilir. Eğer söylenmezse ya da anlatılmazsa bu çocuklar hep ayıp ile büyüycek ve daha sonra evlililerinde problemler yaşayacaklar. Kimseden dinlemeyin açın araştırın okuyun doğru yanlışı bulacaksınız.

Hep ayıplarla büyüyen çocuklar ne yazıkki yanlış yönelim gösteriyor. Burada ki normal kelimesi lütfen doğru algılansın.
Kendini bilen her insan neyin normal neyin anormal olacağını da bilir.

Geri