Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turtur' Alıntı:
crt' Alıntı:
turtur' Alıntı:
"Canlı para" yarışmasını seviyorum...
Turtur:)
Yarışmaya katılmayı düşünürsen haberimiz olsun(:
Dualarım etkilidir..(Ama küçük bir şartım var kazandığın parayı parayı yarı yarıya paylaşırız ona göre
20.gif
Haha alemsin vallahi crt ,napalım vallahi eğer katılırda para alırsak bölüşürüz artık :) başvurumu çoktan yaptım sıra beklemekte ;)
Biraz zor diyorlar, biz de yaklaşık 5 ay önce yaptık başvuruyu ama hala ses yok, dilerim şan senden yana olur . 8)

Sevgili gençler:)
Bulunduğum ortamlarda agresif,ukala,davranışlar sergilenmesi üzer beni .
Oysa sizler çok saygılı çok özel insanlarsınız.Hepinizi çok seviyor iyi akşamlar diliyorum..
Görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın.

Bugun çok gergin bir iş günü geçirdim hatta okadar ki topla eşyalarını çık git enise dedim ama nedense gidemedim..
Nekadar kaba bir insan bu ya şaşıyorum yani

"Acılarımızı sığdırdık ama
Gülüşlerimizi sığdıramadık mektuplara
Ne onlar anlayabildiler bizi
Ne biz anlatabildik kendimizi onlara
Ve bir ömür savurduk düşlerimizle
Hasret yüklü ayrılıklara.."

Herşeyin akşamdan sabaha eskidiği bir dünyada niye bu üzüntüler, neden bu yakınmalar...
Zaman güzel günler vadetmektedir...Geleceğe...

Geleceğin annelerine.................
Sevgiyle,
Sabırla,
Güvenle,
Özveriyle,
...Dostlukla,
Huzurla,
Barışla,
Hoşgörüyle
yetiştirelim ki;
Aydınlık bir gelecekten endişe duymayalım.
""Çocuk UMUTTUR, çocuk GELECEK....""

Türkiye kimlere kaldı meçhul.
Tek bildiğim derdi-tasası vatandaşındır(: 

Büyük önder Mutafa Kemal  Atatürk diyor ki:
"Çalışmadan, Üretmeden, Rahat Yaşamayı Alışkanlık Haline Getirmiş Toplumlar, Önce Onurlarını Sonra Özgürlüklerini Daha Sonra da Bağımsızlıklarını ve Geleceklerini Yitirirler..!"
Sevgili gençler:) Sizlere olan güvenimizi sonsuzluğa taşıyacağınızı biliyor  başarılarınız daim olsun
demen istiyorum ..

Hastane de yatmakta olan sevgili buket arkadaşıma burdan sonsuz şifalar ve güç diliyorum.Bu yaz birlikte koşuyor ,geziyor,gülüyor yüzüyorduk.Birdenbire nasıl olurda insanın başına böyle bir hastalık gelir? benim aklım almıyo açıkçası.Merak etme arkadaşım yazın yine harika günlerimiz olucak hepbirlikte...Dualarımız seninle!

Turtur:) Sevgili Buket'e acil şifalar diliyorum.
Başımıza nezaman ne geleceğinden bi'haber öyle anlık yaşıyoruz .
Yüce Tanrı hepimizin yardımcısı olsun..

crt' Alıntı:
Turtur:) Sevgili Buket'e acil şifalar diliyorum.
Başımıza nezaman ne geleceğinden bi'haber öyle anlık yaşıyoruz .
Yüce Tanrı hepimizin yardımcısı olsun..
Çok teşekkür ederim .Amin cümlemizin.Şimdi yine bir hasta ziyaretine gidiyoruz başka birisinin.Anlaşıldı herşey insanlar insanlar için...

Sevgili Turtur;
Arkadaşına acil şifalar diliyorum, dilerim biran önce sağlığına kavuşur. Aldığımız her nefes bir nimet bizim için, değerini bilmek lazım .Sevgiyle kalın.

bir dakika sonra bile nefes alıcağımızı bilebilir miyiz ki???
tüm hastalara acil şifalar...

Küçük hesapların peşinden sürüklenmek yerine ... Biraz empeti biraz hoşgörü derken yaşamı daha gerçekçi değerlendirmek gerekiyor.
Aksi takdirde zorlukları aşmak kolay hiçte olmayacaktır.

turtur' Alıntı:
Hastane de yatmakta olan sevgili buket arkadaşıma burdan sonsuz şifalar ve güç diliyorum.Bu yaz birlikte koşuyor ,geziyor,gülüyor yüzüyorduk.Birdenbire nasıl olurda insanın başına böyle bir hastalık gelir? benim aklım almıyo açıkçası.Merak etme arkadaşım yazın yine harika günlerimiz olucak hepbirlikte...Dualarımız seninle!
Arkadaşına acil şifalar diliyorum Allah yardımcısı olsun beraber sağlık ve sıhhatli günleriniz olsun inşlh.

Geri