Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nil_92' Alıntı:
hımm gezdin yani ankara nasıl? :)

boşverdim kalbimin işine olmaz olsun aşkı da sevgiside demek geldi :)

Herkesin memleketi kendisine göre güzeldir : ) Güzeldi evet  gezdim bi güzel : ) en önemlisi  Trafik sorunu hiç mi hiç yok tam yaşanabilecek bi yer :)Vaktini trafikte harcamış olmuyorsun

M' Alıntı:
nil_92' Alıntı:

Herkesin memleketi kendisine göre güzeldir : ) Güzeldi evet  gezdim bi güzel : ) en önemlisi  Trafik sorunu hiç mi hiç yok tam yaşanabilecek bi yer :)Vaktini trafikte harcamış olmuyorsun

hımm doğru canım :) inş bir gün görmek nasip olur :)

nil_92' Alıntı:
M' Alıntı:
nil_92' Alıntı:

Umarım olur ;) özellikle de Atatürk'ün yaşadığı yerlere gitmeni oraları görmeni tavsiye ederim : )

M' Alıntı:
nil_92' Alıntı:
M' Alıntı:
nil_92' Alıntı:

Umarım olur ;) özellikle de Atatürk'ün yaşadığı yerlere gitmeni oraları görmeni tavsiye ederim : )

kısmet inş gider görürüm :)

"Ey sen ki durmadan ağlarsın,Döversin dizini;Gel söyle bakalım ne yaptın,
N'ettin gençliğini?"
diyor soruyorsun ya eyyşair...Hızla aktı  zaman geçti yıllar  ..
Bilsem söylemezmiydim (:

Yarın zor bir gün olacağa benzer...Yine  hastahane yine doktor ...
Psikolojim bozuluyor yaw.!

Bu ülkede ne acılar yaşandı da unuttuk ..Unutturuldu.!
İşkenceleri-katliamları baskı ve zulümleri düşünüp  geçmişle yüzleşildiğinde gerçekten utanıyor insan.

Kendimi, içinde bulunduğum psikolojimi ; hamile kadının son günlerinde, son sancılarında, son acılarında ki durumuyla eşdeğer görüyorum......

Gereksiz trip ve de alınganlıklar karşısında iyiden iyiye sıkılmaya başladım.! Bu insanlara nasıl davranmam gerektiğini artık anlayamıyorum ve artık susuyorum...
Bakalım gittiği yere kadar.

Geri