Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
deli' Alıntı:
:( nedense ankara bişiler bıraktı bende hep.. hep ankaraydı acıtan..

Ahh o Ankara.!
Çok derin izler bıraktı ben de.Sonunda avrulduk istanbul'a .
Bundan sonrası için hayırlısı olsun bakalım.

İnsanoğlunun doğasında var egoistlik ve de hırs...
Kardeşçe yaşamak falan gerçekten 'zor iş'...Oysa  en azından çaba harcanabilir.

Gerek kendi sitem de gerekse  farklı platforumlarda fazlaca tartışma ortamlarında bulundum,bulunuyorumda...
Gereksiz alkış tutmaktan hoşlanmam ..Ancak kaliteli düşünen bilgiye değer veren kişileri geretiğinde taktir etmekten çekinmem.

Öyle bir geçiyor zamanki...
Yitirdiklerimize bir göz atın ama sakın ağlamayın...Neleri unutmadık ki?

Kısmen de olsa kızların rüyalarında ki erkek olmuşum  ;D hele aynı günde görmeleri ben şaşırtıyor. Kimler görmedi ki :D

Rüyamda görsem inanmazdm:)

Bak benden uyarı benimle muhattap olanlarıın rüyalarına giriyorum :):)
Sakın selamı sabahı kesmeyin benden,yoksa rüya yollu gelirim. hani ilginç fln olur kafanız karışır :)

Tamam o zaman seni selamsız bırakmayız ayrıca  senden kimseye zarar gelmezmiş : ) Bi bilsen ne ilginç rüyalar görüyorum bana tuhaf gelmez yani ;D

Benden fazla rüya gördüğü sanmıyorum. Şu muhabbeti ne zman yaptığımız hatırlamaya çalışsam 2 gn sonra. rüyamda mı olmuşu diye sorduğum zamanlar oluyor :D
bir keresinde bakkala olan borcumu ödemiştim.
Ertesi gün bakkal borcunu istemişti. verdim demiştim . rüyanda mı gördüm olm diye çıkıştı mecazdan . kopuş anıydı çünkü gferçekti:):)
5dk gözümü kapamaya gelmiyo.. zankk bir rüya :D

hahahah ay allhım hiç gülceğim yoktu sen aynı zamanda rüyanda yaptıklarını gerçekte de yaptıgını sanıyosun ;D ;D Ben öyle hemen uykuya dalıp da rüya görenlerden değilim (:

Mesut ..demek kızların korkulu rüyası oldun.?
20.gif

Alemsin hemi de çok(:

Geri