Öyle Bir Geçer Zamanki..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bölümde (1Mart) de herşey altüst olmuş durumda oldukça stresliydi..
Fazla yorum yapmayacağım..
Ancak ,
Üniversiteli Ahmet'in (haklı) mücadelesinde arkadaşları ve çevresi tarafından yalnız bırakılması ve yanlış anlaşılması 68 kuşağının yaşadıklarını çağrışım yaptıran oldukça üzücü sahnelerdi
Umarım daha kötü olmaz diyeceğim ama neyse..
Gelecek bölümü bekleyelim...

Dizide konu iyidem iyiye dağıldı...Bölüm sonunda ise Ali Kaptan Denize benim de dizi hakkındaki olumlu izlenimlerim suya düştü (:.
Tek bir noktaya odaklandım...
Bakalım üniversiteli gençlerin mücadelesi ve Ahmet'in durumu nasıl sonlanacak ..?
Hoş ülkenin bugünki gidişatına  bakarsak sonucu az çok tahmin edebiliyorum ama bakarsınız  iyi şeyler olur...Benimkisi hayal işte ...
neyse dizi izlemeye devam...
Öyle Bir Boşa Geçerki Zaman (:

bu bölümü tam olarak seyrettim:)
ahmet in annesinin ölümü gerçekten çok üzücüydü..
ahmetin bu mücadelesine daha bir azimle sarılacağını ümit ediyorum.cemilenin ayline verdiği tepki haklı da olsa berbet bir durumdu..caroline gene yaptı yapacağını..
umarı ahmetin arkadaşlarıyla arası eskisi gibi olur...

Dün akşam diziyi izlerken misafir vardı ...
Hiç durmadan konuştu Karolin'e beddualar yağdırdı da "Yeter artık ne olur sus ve sadece izle" diyemedim...(:
Soner bey(imiz) ve Aylin konusuna hiç girmeyeceğim .Ne yapmaya çalıştıklarını hala anlayabilmiş değilim...?
Umarım bu güzel diziyi Brezilya filmlerine,aileyi ise Dallas'a çevirmezler(:
Üniversiteli gençlerin girdiği bu mücadele de ise oyun zaten kuralına göre oynanmakta farkenen pekte bi'şey yok(gibi).. Ne düzen ne de memleket değişiyor.
Olan yine halka oluyor ,analar evlatları için ağlıyor, aileler dağılıyor...Çok acılar yaşanıyor bu ülkede !
Neyse zaten Öyle Bir Hızlı Geçiyor Ki Zaman dizilerin etkisinde  kalmanın fazlaca anlamı yoktur hane(:
Öyleya "Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim."(Che Guevara)
Haftaya buluşmak umuduyla esen kalın...

Saniye:) Yorumun güzeldi teşekkürler...

tam izleyemedim..
metenin grubu harikaydı...cemile ne karar verecek merak ettim..
bekleyelim görelimm..

Dizi, yavaştan konuyu dağıtmaya başladı...
Zengin evin çocuk gelini Aylin kendi kendine ailesine yardım etmek adına açıkartırmada ev satın alıyor...
Türlü şirketlerin sahibi bir holding patronu gelmiş sokak ortasında racon kesiyor evlilik teklifinde bulunuyor ...(Fabrikada ,atölyede asgeri ücretle belkide sigortasız çalışan kadın işçileri gereksiz fanytazilere sürükleyeceği besbelli)(:  
Mete'nin müziğe olan ilgisi nedeniyle O'nun agrasif davranışlardan uzaklaşması ve topluma yeniniden kazandırılması ...Bence sanatın önemine dair güzel bir vurgu ..Yarışmayı kazanması ise sevindiriciydi..
Birde toplumsal  değişmeyen bir gerçek varki..
Hemcinslerinin Cemile'yi korumak yerine takibe alması ve dedikoduya müsait tipler olması ...
Ahmet'ten şimdilik ses yok...
Bakalım haftaya neler olacak ..?

Dizi reyting kaygısına kapılıp masal anlatmaya iyiden iyiye sıkıcı olmaya hatta baya biSaçmalamaya başladı..
Değişmeyen tek bir gerçek ve verdiği en önemli mesaj ise ,halkın sesi olabilmek adına Resul ve Ahmet'in (gidiş yolları farklı olsa da)inançları adına verdiği ezilmişlik mücadelesi.
Oysa patronların çıkarı üzerine kurulu bir düzeni sağlamak isteyen para babalarının bu iki gencide harcayacağı endişesini taşıyorum inşallah yanılıyorumdur?(:

Ali Kaptan iyice delirdi.
Vıcık vıcık ilişkiler ..
Zavallı  kardeş Murat'ın üzerinde oynan oyunlar (Soner ve Aylin'in gizli anlaşmaları vede bakışmaları)    
Dizininde iyice tadı kaçtı ya öylesine izliyorum işte ..
Hiç anlaşılmıyor hane Öyle Bir Boşa Geçiyor Ki Zaman(:

İzliyordum ama artık izlemiyorum. Ya bir dizinin her yerinden acı fışkırır oldu ağlamayan birini görsem ay ne güzel diyeceğim :) Şu sıralar Tövbeler tövbesine sardım. Öyle bir geçer zaman ki anlayamazsın :) güzel ama şuna birazda komedi katın izlerken küçük emraha bağlıcaz neredeyse :)

Sevgili asukaki:) Hayatımız komedi  dizilerle kafa buluyor ağlanacak halimize gülüyoruz işte.
Şimdilik diziyi izlemekte kararlıyım. 
Ahmet ve arkadaşlarını yalnız bırakamam hane(:(Hiç olmazsa manevi destek bari verelim diyorum)(:

Veriyoruz o kadarını yani genelde tv izlemiyorum izlersemde o varsa açıp bakıyorum ama ilk zamanlar ki gibi hevesli değil. Gülmek güzel ya genç kalıyorsun işte ne güzel ağla ağla nere kadar :) mutluluk oyunu oynamak bir gün biter oyun o zamanda oynamaya gerek kalmaz :)

Dizi şu an yeni sonlandı dizi.
Ali Kaptan kendisini iyice psikopata bağladı .
Öyle Bir Çekilliyor Ki Dizi(:
Saçmalardan seçmeler haftayı bekleyelim bakalım.

Crt aynen katılıyorum ara sıra bakıyordum artık bakmayacağıma karar verdim. Her dizide saçmalık var ama bu kadar da abartılmaz :)

Kararlıyım .Nekadar sinir olsamda diziyi izleyeceğim.
En azından Ahmet ve arkadaşlarına (68 lilere) ollan saygımdan
Bir daha da dizilere takılmak yok .

Bu kadar entrika -dalevere .Yönetmeni ,yapımcısı herne ise milleti iyice aptallaştırdılar hane.!
Ama inatlaştım bir kez psikoloğa gitme pahasına da olsa izleyeceğim .
Maksat psikologlara iş çıksın (:
Öyle Boşa Geçiyor Ki Zaman
Bu gece de öldük bittik mahvolduk yine (:

Nihayet bitti dizi .
Bu kadar saçmalığı biraraya nasıl getirebiliyorlar anlayamıyor
Bunca saçmalığı hala izleyebildiğim için kendime şaşıyorum(:
Öyle bir hızlı geçiyor ki zaman  Ve hasret bitiyor haftaya bugün Anıl geliyor ..

Geri