S
semazen08
Kullanıcı
Dünyada tüm karşı çıkmalara rağmen çoğu kez uygulanmak zorunda kalınan bu yöntem sizce doğru mu?
Sizde uyandırdığı duygu ne?
Bitkisel hayattaki bir hastanın vadesi gelene kadar kalbi durana kadar o vaziyette kalmasını mı tercih etmek lazım yoksa artık büyük olasılıkla iyileşmesi ve hayata dönmesi zor olan bir hastanın hayatını kendi insiyatifinizle sonlandırmak mı?..
Bana sorarsanız ikiside çok çokkk zor.
Hala yüksek mercilerde tartışma konusu olan ötenazi bana göre gitmek mi zor kalmak mı sözünün tam ortasındaki büyük bir ikilem.
Neden mi,ya yeniden dünyaya dönerse,ya iyileşirse o hasta onun bu hakkını hele de ona hiç sormadan nasıl elinden alabiliriz ki?
İşte böyle,ben başlattım siz devam edin sevgili arkadaşlar
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir akşam diliyorum..
Sizde uyandırdığı duygu ne?
Bitkisel hayattaki bir hastanın vadesi gelene kadar kalbi durana kadar o vaziyette kalmasını mı tercih etmek lazım yoksa artık büyük olasılıkla iyileşmesi ve hayata dönmesi zor olan bir hastanın hayatını kendi insiyatifinizle sonlandırmak mı?..
Bana sorarsanız ikiside çok çokkk zor.
Hala yüksek mercilerde tartışma konusu olan ötenazi bana göre gitmek mi zor kalmak mı sözünün tam ortasındaki büyük bir ikilem.
Neden mi,ya yeniden dünyaya dönerse,ya iyileşirse o hasta onun bu hakkını hele de ona hiç sormadan nasıl elinden alabiliriz ki?
İşte böyle,ben başlattım siz devam edin sevgili arkadaşlar
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir akşam diliyorum..