kabeka' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Bu seneki oss sınavı kafayı yedirdi..
evet görebiliyoruz ne yazık ki
şiş
öss bunları yapmaya utanmıyor musun?
insanların anasına babasına bu zülmü neden yapıyorsun evladım
yeter artık akıllı ol
ben beş kere girdim çok seviyorum öss yi...
ama öss olmasa
saçma sapan insanlar doktor mühendis avukat vs. olamaz...
onlar için yaşama şansı doğuyor...
teşekkürler paylaşımınız için sağolun
Söyle söyle kabeka...Ben döktüm içimi ne söylesem boş ama,bu oss canavarı çoçuklarımızın ve ailelerinin gözünü korkutmaya devam ediyor ama bunu biri dur demesi gerekiyor...Çıkaracağım kitapda seninde görüşlerin olursa yer vermek siterim..
aslında içerigi aynen şöyle olmalı,sınava giren çoçukların içlerini dökececek "dikkat yazılı var "adlı bir kitap vardıya onun tarzı bir şey olacak,gençler içlerini dökecekler oss sistemi hakkında...sınava girdiklerinde arınmış, rahat, huzurlu şekilde girip çıkacaklar..
Aklıma ne geldi, Erdal bey yerim seni oss de sınava girdiginizde kitapçıgı alın elinize "senden korkmuyorum,yiyecegim deni oss,bende seni bir şey sanmıştım diye söyleyin dökün eteginizdeki taşları" diye yazmış, kızımda almış elini aynı agzına gelen herşeyi sınav başlamadan söylemiş
tabi trajikomik bir durum olmuş
bunları söylerken sesli olarak söyleyince,etrafında sınav stresinden acayip acayip bakan diger oss zedelere kendine baktırmış. kesin şöyle düşünmüşlerdir
kafayı yedi sınav başlamadan..
Allaha şükür ilk sınavı ve çok güzel bir puan gelecek gibi hesaplarına göre
diger seneelrde bu stresi yaşamayacagımız için çok mutluyum...
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMUŞUM
Stresimi atmama sebeb olduğun ve yazacağım kitapda fikir sahibi olmama sebeb olduğun için paylaşımda bulunan karamelek arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim