Önerilerinizi bekliyorum

sergio1907

Kullanıcı
Okuduğum kitaplara bakıyorum da genellik araştırma-tarih-politik türden.Sadece bunla sınırlı olmasını istemediğimden ve kültürümü arttırmak istediğimden başka kitaplar da okumak istiyorum fakat ne yapacağımı yada hangi kitapları alacağımı bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Sevgili sergio..
Kendini geliştirmek için nasıl bir yol izleyeceğini kendin daha iyibilirsin ama (nacizane önerim)önce sana dikta edilmek istenen baskı ve tabuları yıkarak,düşüncede sınır tanımayarak özgür kararlar alabilmeyi öğrenmelisin ...
Araştırma -tarih, siyasi türde kitaplar okuduğuna göre konuya o kadarda yabancı değilsin...
Hele de şimdilerrde hepimizin elinde internet gibi muhteşem bir bilgi kaynağı varki..
Doğru kullanıldığı taktirde çokta yararlı olacaktır...
Artı dünyada ve yaşadığımız toplumda neler olup bitiyor onlar öğrenmek gündemi iyi takip etmek gerekiyor...
Okunacak çok kitap var aslında ...Ancak ezberci bir toplumuz...

Her yeni çıkan kitabı okumak değilde biraz da eğitici,öğretici, somut konuları içeren kitapları okumak gerekiyor diye düşünüyorum ...
Tabii yine de tercih meselesi (:

Gülşah ...
Hiç Canan Tan kitapları okudun mu ?Ben okumadımda ...
Arkadaş ısrar edip duruyor ..Var mı önerebileceğin bi'kitap.

Önerin için teşekkürler .Araştıracağım bir tanede okumaya çalışacağım.

crt' Alıntı:
Gülşah ...
Hiç Canan Tan kitapları okudun mu ?Ben okumadımda ...
Arkadaş ısrar edip duruyor ..Var mı önerebileceğin bi'kitap.

Lafa atlamış gibi oldum ama ben Canan Tan kitaplarının bir kaçını okudum.Tavsiye olarak  Yüreğim Seni Çok Sevdi, Piraye,En Son Yürekler Ölür,Eroinle Dans.Çok akııcı bır dil kullanmakta    ve  sürükleyicidir :)

sergio1907' Alıntı:
Okuduğum kitaplara bakıyorum da genellik araştırma-tarih-politik türden.Sadece bunla sınırlı olmasını istemediğimden ve kültürümü arttırmak istediğimden başka kitaplar da okumak istiyorum fakat ne yapacağımı yada hangi kitapları alacağımı bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bilim - kurgu öneriyorum. Ne de olsa "bilim - kurgu iyi edebiyattır..."  :)

ilk önce merak ettiğin kitaptan başla bence bunun içinde internette araştırma yapabilirsin :)

Politik vb kitapları okumaktan sıkılmış olabilirsin.Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası veya Elif Şafak'ın Aşk adlı romanını okumanı tavsiye ederim hem de şiddetle ve ısrarla.Dikkate alıp okuyup bititirsen bana yorumunu yaz.

1 tane okudum.
Oda "Yüreğe Söz Geçmiyor" güzeldi. Diğer kitaplarınıda bakarak karar verirsiniz. :))

bu kitabın yazarı Canan Tan değil Julia quinn.

Geri