Önerilerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan sergio1907
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde sergio1907 tarafından oluşturulan Önerilerinizi bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,389 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Önerilerinizi bekliyorum
Konbuyu başlatan sergio1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SİYAH İNCİ
S

sergio1907

Kullanıcı
5 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Okuduğum kitaplara bakıyorum da genellik araştırma-tarih-politik türden.Sadece bunla sınırlı olmasını istemediğimden ve kültürümü arttırmak istediğimden başka kitaplar da okumak istiyorum fakat ne yapacağımı yada hangi kitapları alacağımı bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili sergio..
Kendini geliştirmek için nasıl bir yol izleyeceğini kendin daha iyibilirsin ama (nacizane önerim)önce sana dikta edilmek istenen baskı ve tabuları yıkarak,düşüncede sınır tanımayarak özgür kararlar alabilmeyi öğrenmelisin ...
Araştırma -tarih, siyasi türde kitaplar okuduğuna göre konuya o kadarda yabancı değilsin...
Hele de şimdilerrde hepimizin elinde internet gibi muhteşem bir bilgi kaynağı varki..
Doğru kullanıldığı taktirde çokta yararlı olacaktır...
Artı dünyada ve yaşadığımız toplumda neler olup bitiyor onlar öğrenmek gündemi iyi takip etmek gerekiyor...
Okunacak çok kitap var aslında ...Ancak ezberci bir toplumuz...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
En güzeli devamlı gittiğin kitapçıya gidip, yeni çıkan kitaplara bakmak. O kadar güzel kitaplar çıkıyor ki artık.
Elbet size, ruhunuza iyi gelecek bir kitap bulabilirsiniz. :))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Her yeni çıkan kitabı okumak değilde biraz da eğitici,öğretici, somut konuları içeren kitapları okumak gerekiyor diye düşünüyorum ...
Tabii yine de tercih meselesi :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Elbette, her kitap yeni çıktı diye okunmamalı. Ama kişi, arka kapak yazısını okuyarak, hatta kitaptan herhagi bir sayfa açarak okuyup kararını vermeli.

:)))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gülşah ...
Hiç Canan Tan kitapları okudun mu ?Ben okumadımda ...
Arkadaş ısrar edip duruyor ..Var mı önerebileceğin bi'kitap.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Önerin için teşekkürler .Araştıracağım bir tanede okumaya çalışacağım.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Gülşah ...
Hiç Canan Tan kitapları okudun mu ?Ben okumadımda ...
Arkadaş ısrar edip duruyor ..Var mı önerebileceğin bi'kitap.
Lafa atlamış gibi oldum ama ben Canan Tan kitaplarının bir kaçını okudum.Tavsiye olarak  Yüreğim Seni Çok Sevdi, Piraye,En Son Yürekler Ölür,Eroinle Dans.Çok akııcı bır dil kullanmakta    ve  sürükleyicidir :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sergio1907' Alıntı:
Okuduğum kitaplara bakıyorum da genellik araştırma-tarih-politik türden.Sadece bunla sınırlı olmasını istemediğimden ve kültürümü arttırmak istediğimden başka kitaplar da okumak istiyorum fakat ne yapacağımı yada hangi kitapları alacağımı bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bilim - kurgu öneriyorum. Ne de olsa "bilim - kurgu iyi edebiyattır..."  :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
ilk önce merak ettiğin kitaptan başla bence bunun içinde internette araştırma yapabilirsin :)

Ş

ŞEMS

Kullanıcı
26 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Politik vb kitapları okumaktan sıkılmış olabilirsin.Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası veya Elif Şafak'ın Aşk adlı romanını okumanı tavsiye ederim hem de şiddetle ve ısrarla.Dikkate alıp okuyup bititirsen bana yorumunu yaz.

S

SİYAH İNCİ

Kullanıcı
28 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
1 tane okudum.
Oda "Yüreğe Söz Geçmiyor" güzeldi. Diğer kitaplarınıda bakarak karar verirsiniz. :))

bu kitabın yazarı Canan Tan değil Julia quinn.