B
bıldırcın
yazsana merak ettim ben şimdicooldeath' Alıntı:rica ederim ne demek yalnız efsanenin 3 farkı sonu vardı bildiğim kadarıylabıldırcın' Alıntı:Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için coldeath
yazsana merak ettim ben şimdicooldeath' Alıntı:rica ederim ne demek yalnız efsanenin 3 farkı sonu vardı bildiğim kadarıylabıldırcın' Alıntı:Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için coldeath
senarist081' Alıntı:nasıl ya senarist sazan gibi hissettim kendimicooldeath' Alıntı:marmaris orhaniye kızkumu o anlattığında kızkumu efsanesi!bıldırcın' Alıntı:Resimdeki yerin neresi olduğunu biliyormusun senarist?
Bilmiyordum ama öğrendim,hatta kayan yazı ile Marmarisin tersini bile yazdım..Kutlarım seni Cooldeath..
Akdamar Adası, Van'ın Gevaş ilçesi yakınlarında, üzerinde şu anda onarıma muhtaç bir kilise, bu kilisenin duvarlarında çok güzel freskler ve ikonalar bulunmaktadır. Yağmalanmış, hor görülmüş ama hala zamana karşı durmaya çalşıyor.re-Member' Alıntı:ya ama aktamar adasının hikayesi de böyleydi... :-\
kızkumunun hikayesi olduğuna göre; anlatılan efsaneler birbirine çok yakınmış
teşekkürler
Ya gerçekten aslında zekam bu kadar kapasıtelı değil bilgilerim de az ama 40 yılda bir bu an oluyorAyben' Alıntı:Teşekkürler bende Marmarisi turlamaya başlamıştım ki sağolsun cooldeath imdadıma yetişmiş....
Tabi sadece benim deüil tüm site sakinlerinin...
yok insan zaaflarını görebilmeliAyben' Alıntı:Neden küçümsüyorsunuz ki zekanızı
: evet teşekkürlercooldeath' Alıntı:Akdamar Adası, Van'ın Gevaş ilçesi yakınlarında, üzerinde şu anda onarıma muhtaç bir kilise, bu kilisenin duvarlarında çok güzel freskler ve ikonalar bulunmaktadır. Yağmalanmış, hor görülmüş ama hala zamana karşı durmaya çalşıyor.re-Member' Alıntı:ya ama aktamar adasının hikayesi de böyleydi... :-\
kızkumunun hikayesi olduğuna göre; anlatılan efsaneler birbirine çok yakınmış
teşekkürler
Mistik bir güzelliğe sahip Van Gölü daha pelçok efsane ile anılır.
Ah Tamara Efsanesi :Bir zamanlar adadaki kilisede bir rahip varmış, rahibin güzel kızına, sahildeki köyden bir genç, kızı görür ve ona aşık olur. Ama rahip, bu aşka izin vermez ve delikanlının bir daha adaya gelmemesini söyler. Ama aşk iki kıyı arasında gece olunca fener işaretleriyle devam eder.Tamara geceler elindeki fenerle yerini belli eder,sevgilisinin yüzerek yanına gelmesini sağlardı. Bir zaman sonra rahip durumun farkına varır ve fırtınalı bir gecede karşı kıyıya fenerle işaret verir. Fener işiğını gören genç hemen suya dalar, fakat rahip fenerin yerini sürekli değiştirmektedir. Bir süre sonra yorgun düşer. Ne ileri nede geriye dönebilir. O an iki kelime dökülüverir dudakların: Ah, Tamara.
saygılar
Aslıı günaydın canım benimaslı_umut' Alıntı:yer çok güsel yaaa nerde olduğunu biliyomusunuz
Hoşgeldin canımaslı_umut' Alıntı:ben yeni girdim daha siteye 2 gündür gelmiyodum