Ölü Sinekten Resim Yapıyor

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan Ölü Sinekten Resim Yapıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,858 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Ölü Sinekten Resim Yapıyor
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yağmur sezgi
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D ;D ;D
Bayılıyorum şöyle zeki insanlara ya  ;D ;D

M

mestik

Kullanıcı
12 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
hatay
oldukça ilginç,paylaşım için teşekkürler...

M

morkelebek

Kullanıcı
28 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Başlık dikkatimi çekti bakma ihtiyacı duydum... :-X
Şaka gibi birde para karşılığı satılması ups...
İlginç bir sanat, Teşekkürler Hayalhane...

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tatlı olmuş aslında çöp adamı kopyalamış gibi geldi bana biraz ama  değişik bir fikir güzel

H

hayalhane

Rica ederim teşekkürler.
Akıl akıldan üstünmüş işte. :)
Adamlar yapıyo üstelik para kazanıyo birde. :)

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
gerçekten hoş bu olaya benzer bir olay biliyorum:

MİCKY MOUSE'IN YAPIMCISI(adını hatırlayamadım)FAKİR BİR AİLENİN EVLADIYMIŞ VE HALİYLE ÇİRKİN BİR EVDE KALIYORLARMIŞ.BU EVDEKİ FARELERDEN BİRİNİ GÖREN BU ADAM,o zaman çocukmuş,FAREDE NE GİBİ DEĞİŞİKLİK YAPARIM DERKEN AKLINA FARENİN TİKSİNÇLİKTEN SIYRILIP TATLI BİR HALE BÜRÜNEBİLECEĞİ GELMİŞ.VE MİCKY MOUSE'UN RESMİNİ ÇİZMİŞ.O ZAMANLAR BİR FAKİRHANEDE KALAN BU ADAM ŞİMDİ ŞATO GİBİ BİR EVDE YAŞIYOR....

Nerden nereye,gerçekten çok ilginç :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Düşünce gücü iyi olan insanlar devamlı diğerlerinden daha iyi bir makama gelirler bu da onun ödülü olsa gerek (= Televizyonda gördükçe izlrim hoşuma gider..İnsan büyüdükçe çizgi  film izlemekten vazgeçemiyor .. :) Teşekkürler

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
M' Alıntı:
Düşünce gücü iyi olan insanlar devamlı diğerlerinden daha iyi bir makama gelirler bu da onun ödülü olsa gerek (= Televizyonda gördükçe izlrim hoşuma gider..İnsan büyüdükçe çizgi  film izlemekten vazgeçemiyor .. :) Teşekkürler
kesinlikle çok haklısın hala en sevdiğim şey çizgi film izlemektir ;D

Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
sanat için herşey mübah.. garibim sineklerde kendilerini sanata feda etmişler ...))
ya iyi hoş güzel olmuşta ..sineklerden sanat icra etmek iğrenç bişi olsa gerek..) bilmiyorum çok bi taktir edemicem açıkcası