Ölü Sinekten Resim Yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlık dikkatimi çekti bakma ihtiyacı duydum... :-X
Şaka gibi birde para karşılığı satılması ups...
İlginç bir sanat, Teşekkürler Hayalhane...

Tatlı olmuş aslında çöp adamı kopyalamış gibi geldi bana biraz ama  değişik bir fikir güzel

Rica ederim teşekkürler.
Akıl akıldan üstünmüş işte. :)
Adamlar yapıyo üstelik para kazanıyo birde. (:

gerçekten hoş bu olaya benzer bir olay biliyorum:

MİCKY MOUSE'IN YAPIMCISI(adını hatırlayamadım)FAKİR BİR AİLENİN EVLADIYMIŞ VE HALİYLE ÇİRKİN BİR EVDE KALIYORLARMIŞ.BU EVDEKİ FARELERDEN BİRİNİ GÖREN BU ADAM,o zaman çocukmuş,FAREDE NE GİBİ DEĞİŞİKLİK YAPARIM DERKEN AKLINA FARENİN TİKSİNÇLİKTEN SIYRILIP TATLI BİR HALE BÜRÜNEBİLECEĞİ GELMİŞ.VE MİCKY MOUSE'UN RESMİNİ ÇİZMİŞ.O ZAMANLAR BİR FAKİRHANEDE KALAN BU ADAM ŞİMDİ ŞATO GİBİ BİR EVDE YAŞIYOR....

Nerden nereye,gerçekten çok ilginç :)

Düşünce gücü iyi olan insanlar devamlı diğerlerinden daha iyi bir makama gelirler bu da onun ödülü olsa gerek (= Televizyonda gördükçe izlrim hoşuma gider..İnsan büyüdükçe çizgi  film izlemekten vazgeçemiyor .. :) Teşekkürler

M' Alıntı:
Düşünce gücü iyi olan insanlar devamlı diğerlerinden daha iyi bir makama gelirler bu da onun ödülü olsa gerek (= Televizyonda gördükçe izlrim hoşuma gider..İnsan büyüdükçe çizgi  film izlemekten vazgeçemiyor .. :) Teşekkürler
kesinlikle çok haklısın hala en sevdiğim şey çizgi film izlemektir ;D

sanat için herşey mübah.. garibim sineklerde kendilerini sanata feda etmişler ...))
ya iyi hoş güzel olmuşta ..sineklerden sanat icra etmek iğrenç bişi olsa gerek..) bilmiyorum çok bi taktir edemicem açıkcası

Geri